Strona 9 z 11 PierwszyPierwszy ... 7891011 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 81 do 90 z 103

Wątek: Pudzian vs Kawaguchi :)

użytkownik Awatar ADASIO
    BMW
    BMW 750 LIX G12 FROZEN GREY MAT
    Japończyk zrobił to co chciał zrobić w 1 walce Najman
    jeszcze 1 runda i Pudzian miał by bardzo poważne problemy
    dla japończyka ogromne brawa za hart ducha i odwage
    dla Mariusza uznanie ale i dostrzegam braki w technice kondycji
    musi jeszcze duzzzzooo ternowac
    https://7er.pl/signaturepics/sigpic836_6.gif SIEDEM GRZECHÓW GŁÓWNYCH !!!

Oglądałem tę walkę na spokojnie dzisiaj i muszę wam powiedzieć że Pudzian przy obecnych warunkach mógł tę walkę znacznie lepiej poprowadzić. Źle rozłożył kondycję i niepotrzebnie szedł na wymianę ciosów w stójce. Jego oczywisty atut to siła i względna szybkość. Myślę że powinien trafić kilkoma ciosami i skracać dystans w celu powalenia przeciwnika. Dużo wytrzymałości stracił na ganianiu po ringu za japończykiem a niepotrzebnie. Miał doskoczyć walnąć ze dwa razy i zaraz łapać za nogi, przewracać i okładać japońca po łbie. Myślę że tamten pękł by wtedy szybko bo łapę ciężką Mariusz ma. A tak namachał się i nic z tego nie było.
    Techniki bokserskie musi poprawić. Muszą go zapasów nauczyć (Jujitsu czy coś dobrego). I fajnie jak by go nauczyli mocnego ciosu z ręki. Gość ma prawie 130 kg a to bokserowi daje duży plus. W wadze ciężkiej czasami jeden cios przeważy. Jak by japończyk dostał porządne trafienie takim ciosem (z biodra i ze skrętem) to mógł by paść od razu. Masa robi swoje. Ale być silnym nie znaczy umieć mocno uderzyć. Tego trzeba się nauczyć. Myślę że jak poćwiczy jeszcze, zrzuci z 15 kg to może nieźle zamieszać bo silny chłop jest a i chęci ma (kondycyjnie zdechł a jeszcze japońca próbował okładać).

Moderator Mod Awatar BOSS
    BMW
    740i
    Panowie niestety ale u Pudziana wychodza teraz lata "koksowania"- po prostu serce nie daje rady dokrwic przerosnietej do jego mozliwosci masy miesni stad i tak szybko sie chlop meczy... poza tym zapominamy ze facet ma juz ponad 40 lat wiec jak na MMA to juz pradziadek :D

Nie wiem dlaczego mowicie ze Pudzian jest taki pewny siebie- nie slyszalem zeby kiedykolwiek powiedzial ze polozy wszystkich w MMA lub cos podobnego, z reguly kwituje to swoim slawnym juz zdaniem ze "tanio skory nie sprzeda"- odbieracie ze to przechwalki ??
    Każdy człowiek jest jak książka, ma dobre strony, wystarczy tylko przekartkować te złe !!!

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    A6-na razie
    Cytat Zamieszczone przez BOSS
    poza tym zapominamy ze facet ma juz ponad 40 lat
    33
    Czasami wychodzi lepiej niż planujesz-pomyślał chłop gdy rzucił młotkiem w kota a trafił w teściową

Moderator Mod Awatar BOSS
    BMW
    740i
    Cytat Zamieszczone przez gierobiala
    poza tym zapominamy ze facet ma juz ponad 40 lat
    33
    Racja 33- raptem starszy kilka dni ode mnie :D
    Każdy człowiek jest jak książka, ma dobre strony, wystarczy tylko przekartkować te złe !!!

Nie wiem dlaczego mowicie ze Pudzian jest taki pewny siebie- nie slyszalem zeby kiedykolwiek powiedzial ze polozy wszystkich w MMA lub cos podobnego, z reguly kwituje to swoim slawnym juz zdaniem ze "tanio skory nie sprzeda"- odbieracie ze to przechwalki ??
    No właśnie, ja też jakoś tak go nie postrzegam. Raczej zapewnia że da z siebie wszystko i tyle.

Zaawansowany Użytkownik Awatar hrabia81
    BMW
    Chwilowo brak
    Znam ludzi ktorzy z nim trenowali na poczatku jak jeszcze nikt o nim nie slyszal i nawet oni mowia ze sodowa mu odbila. Przed walka z elLameronem Najmanem strasznie sie reklamowal. Ogolnie jego sposob bycia mnie drazni jeszcze ciaga wszedzie tego swojego buraczanego brata. Zenada. Facet robil to do czego mial talent i powinien przy tym zostac mowie o strongmanach a nie pchac sie wszedzie zeby zarobic. Robi z siebie medialna prostytutke ale to jest tylko moje zdanie.
    P.P.K.K

Doświadczony Użytkownik Awatar rodzinabmw
    BMW
    było 730i V8 manual SATIN CHROME co mnie pokusiło by je sprzedać???
    Trzeba Panowie mu dac czas. Nikt nie urodził sie zapaśnikiem. Siłę ma to nie ulega wątpliwości, kondycji musi nabrać a techniki sie nauczyć. Niestety nikt nie nauczy sie tego w ciągu miesiąca. A jesli chodzi o fakt zmiany dyscypliny no cóż idzie w kierunku większej kasy i nie ma w tym nic dziwnego. Pewnie chce kupic 7 i dołączyć do Naszego klubu. Każdy w nas chciałby zarabiać krocie inni maja możliwości i awansują inni zmieniają prace na lepiej płatna a inni dyscypliny i wszystko po to by wiecej zarabiać.

Vip Vip
    BMW
    było e32 m60, teraz pożyczam matiza od żony
    Na wstepie powiem - strasznie trujecie

Łatwo wieszać na kimś szmaty, ale jak inni sobie bimbali, ale szli n piwko, tacy jak Pudzian wypruwali sobie flaki na siłowniach/piwnicach/stodołach - aby teraz mieć jako taki status społeczny i czerpac z tego korzyści.

Pudzian się teraz dobrze bawi i ssie z tego piękną kasę.... bo i czemu nie skoro bardzo dużo osiągnął i jest na fali, a póki jest na topie to jak najbardziej może czerpać póki jeszcze może ;)

Jako siłacz zdominował dyscyplinę, więc szuka nowych wyzwań.
    Co prawda do MMA za bardzo się nie nadaje, bo jest za bardzo napakowany - nadmiar mięśni spowalnia ruchy, obciąża organizm wydolnościowo,
    ale sam mówi że jeszcze musi się troche nauczyć i popracować, więć powoli jeszcze dojdzie do ważniejszych przeciwników, a na razie to się wprawia i łapie doświadczenie ze średniakami.

Ale z drugiej strony jak by nie on, to "KSW 13" nie miało by takiego medialnego poklasku w Polsce.
    Okres i wypłata... jedno i drugie jest co miesiąc, a jak nie ma to znaczy, że ktoś was zdrowo wyruchał...

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    E38 740IL 2001r
    Cytat Zamieszczone przez Hubertus7er
    Na wstepie powiem - strasznie trujecie
    I tu masz rację
    -Po pierwsze primo ;D to jego osoba jest rozpoznawalna na całym świecie.
    -Po drugie primo ;D taka feta w okół niego musi być , bo to robi kasę .

I jeszcze jedno, to nie ładnie Panowie jak wyzywa się od szmat itd ludzi którzy nic nam nie zrobili. A sporo tego tu w tym temacie . Trochę więcej szacunku dla innych. Bo jak spojrzycie na swoje osiągnięcia , to żeby z nie okazało się, że jest nim podstarzała BMW :D :D :D. Bo będzie to blado wyglądało w porównaniu do np: porażki Najmana z Pudzianem :P :P

[ Komentarz dodany przez: joe white: 09-05-2010, 11:54 ]
    Darwaso, niema drugiego primo ;).

Uprawnienia umieszczania postów