Strona 8 z 11 PierwszyPierwszy ... 678910 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 71 do 80 z 103

Wątek: Pudzian vs Kawaguchi :)

Vip Vip Awatar Dzuda
    BMW
    E32 735i , G11 750i ; MB 560 SEC 88'
    Cytat Zamieszczone przez positiv
    Gość walczy dla Polski
    Yyyy...chyba dla kasy....

Hrabia81,Stano,Słowik....zgadzam się z Wami,chociaż Wy normalnie myślicie....Dla mnie też to jest parówa i bez talencie.Też uważam że japoniec by go zjadł w 3 rundzie.Ale to jak w F1.Tam jest robione wszystko pod HAMiltona a tu pod tą parówę pudziana :hah:
    Myślę że nie bez powodu nie było trzeciej rundy :617:

Początkujący Użytkownik
    BMW
    e32 730i v8
    co Wy chcecie od Pudziana,on całe lata ćwiczył sporty siłowe i wiadomo,że teraz tak szybko nie przestawi się z tego co robił na sporty walki,na to trzeba dużo czasu!!!On ma wielki potencjał,strach się bać gdyby kondyche miał lepszą...

Może nie ma jeszcze wyrobionej techniki bo w mma jest leszczem,ale mimo wszystko Daje sobie rade i jestem pewien,że z czasem polepszy i technike i przestawi się na osiągi sportowca.On jest uparty jak moja stara ;D ;D
    Jestem jaki jestem

Zaawansowany Użytkownik Awatar MCGUMA
    BMW
    e32 735i, e46 318, ex(e30 325i touring, e30 325i coupe, e30 318 sedan, )
    Dla mnie Fedor to jest kozak!!!!!!Pudzian nie miał by szans na razie na start z nim!!!Gościu ma kondyche na macie nie ma sobie równych!!!!!!
    Jest e32 7xx,E30 325i 24v swap na e30 335i :) i sprzedane :(

Doświadczony Użytkownik
    BMW
    730 V8 E32 ; E38 2.8 ; X2 X-drive 18d
    Pudzianowi po łatwej wygranej z Najmanem wydawało sie, że nie ma na niego mocnego zawodnika, był strasznie pewny siebie.Po pierwszej rundzie z Kawaguchim widać było w jego oczach panikę i strach...
    Jego trener dobrze powiedział, że Pudzian nie wie w co sie wpakował i nie jest przygotowany na ból jakiego może doświadczyć podczas takiej walki.
    Nie wydaje mi się również, żeby do następnej walki poprawił drastycznie swoją wydolność...

Posłuchajcie co sądzi Fedor o Pudzianowskim ;)
    http://www.youtube.com/watch?v=3InwXTWetrU&feature=fvsr

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    E65 745d lift
    Cytat Zamieszczone przez mlodygniewny78
    co Wy chcecie od Pudziana
    Nic nie mamy ale troche więcej skromności z jego strony. Jakby się nie wywyzszal to żaden z nas by tak nie pisal. A on myślał że jak zeszmacil w pierwszej walce jakieś ścierwo to zaraz zdominuje każdą mate, czy klatke. Zaraz potem wyzwanie dla Lesnara :what:
    Na wiejskich imprezach biją takie cepy bo uderzeniami tego nie nazwe. Z jego nogami to on powinien lowkickami ścinac wszystko co ma na drodze. Napompowany kloc i Ja go nie widze jako fightera bo to nie walka z kamieniami tylko wojownikami, a on serca do walki wczoraj nie pokazał. Wygral bo uwalil sie swoją masą na Japonca.
    Przybyli ułani pod okienko.....
    ......czarną Beemką Siódemką!!!

Vip Vip Awatar ELVIS
    BMW
    BRAK
    Nie jest skromny,ale życze mu wszystkiego dobrego.
    Teraz Najman zobaczył ,że dało by się z nim wygrać , miał niezlą mine jak zobaczył ,że Pudzian opadł z sił po 2 minutach ,pewnie żałował ,że się wtedy nie utrzymał dłużej :)

Jeśli chodzi w walke Mameda ,to wreszcie ktoś utarł temu czeczeńcowi nosa ,nawet lepiej nie komentować tych ciosów w jaja ,nie wierze w dwa przypadki ,miom zdaniem wygrał Japończyk ,pokazał klasę ,twardy gościu ,a mógł cwaniakować i wygrac po pierwszym faulu :)

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    E65 745d lift
    Cytat Zamieszczone przez ELVIS
    Jeśli chodzi w walke Mameda ,to wreszcie ktoś utarł temu czeczeńcowi nosa ,nawet lepiej nie komentować tych ciosów w jaja ,nie wierze w dwa przypadki ,miom zdaniem wygrał Japończyk ,pokazał klasę ,twardy gościu ,a mógł cwaniakować i wygrac po pierwszym faulu :)
    Po pierwsze nie wygrałby po kopnięciu w "torbe" tylko przegralby przez niezdolność do walki. Po drugie to skąd wiesz że nie przypadek? Walczyłeś? Ja walczylem 4 lata zawodowo także wiem co pisze. Bardzo malo szkół w polsce uczy kopać wewnętrzne lowkicki a jeszcze mnie z wykrocznej nogi. Jest barzo bolesny ale skuteczny. Japoniec sam się nadzil jajcami atakując a Mamed dystansowal lowkickiem. Kto mu utarł nosa? A kiedy on cwaniakowal? Wielu może uczyć się od niego pokory. W lipcu znów będe mial okazje 10dni z nim i innymi zawodnikami KSW Teamu trenowac. Jeśli chodzi o wyszkolenie i taktyke walki to dla mnie Mamed jest wzorem.

Vip Vip Awatar ELVIS
    BMW
    BRAK
    Cytat Zamieszczone przez Stano
    Cytat Zamieszczone przez ELVIS
    Po pierwsze nie wygrałby po kopnięciu w "torbe" tylko przegralby przez niezdolność do walki. Po drugie to skąd wiesz że nie przypadek? Walczyłeś? Ja walczylem 4 lata zawodowo także wiem co pisze. Bardzo malo szkół w polsce uczy kopać wewnętrzne lowkicki a jeszcze mnie z wykrocznej nogi. Jest barzo bolesny ale skuteczny. Japoniec sam się nadzil jajcami atakując a Mamed dystansowal lowkickiem. Kto mu utarł nosa? A kiedy on cwaniakowal? W lipcu znów będe mial okazje 10dni z nim i innymi zawodnikami KSW Teamu trenowac. Jeśli chodzi o wyszkolenie i taktyke walki to dla mnie Mamed jest wzorem.
    > Myslę,że wystarczy dobrze widzieć i nie być naiwnym ,jeśli by raz go tak kopnął to ok ,rozumiem,ale dwa razy ? Oj nie bez przesady .
    > Japończyk dał popalić Mamedowi i powinien wygrać ,jeśli sędziowali walke Pudziana ci sami sędziowie ,to wszystko jest jasne ,Pudzian 3 rundy by nie wytrzymał ,Japoniec by go w końcu załatwił.

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    E65 745d lift
    Co do kopnięcia w krocze to Japoniec był niskim przeciwnikiem a jak wejdzie w nawyk kopanie na pewną wysokość już odruchowo to noga z automatu kopie tak jak to wyćwiczyliśmy. Większość przeciwników z jakimi sparuje i walczy Mamed ma na tej wysokości udo a nie jajca :)

Vip Vip Awatar ELVIS
    BMW
    BRAK
    Jeszcze jest opcja ,że Japoniec ma długie jajca ;D

Uprawnienia umieszczania postów