a myślisz, że Mariusz tak wolno biega? ;)Zamieszczone przez BOSS
a myślisz, że Mariusz tak wolno biega? ;)Zamieszczone przez BOSS
ex:
E36 325 TDS AC Schnitzer (160KM, 305Nm)
E38 728iA Shadowline Individual
E53 X5 4,4i Sport Pack
Może nie wolno ale pytanie jak długo?No aż ciekaw jestem...
Kurna już się doczekać nie mogę, zaczynam się powoli niecierpliwić hehe :) Ostatnio gdy walczył z Najmanem towarzyszyły mi tak silne emocje że narobiłem siniaków na nodze Żonki buehehehe! Oczywiście byłem w ferworze walki i zorientowałem się co zrobiłem dopiero po fakcie. Dzisiejszą walkę już będę oglądał sam i będę nawalał w łóżko wspomagając uderzenia Mariusza :)))
Nigdy się nie poddawaj-NIGDY!
------------
Ostatnio edytowane przez Damias ; 16-02-2011 o 11:54
[URL]http://7er.pl/showthread.php/9030-Damias[/URL]
Boisz sie żony. Napewno bedzie chciala sie zemścić. Wiec trzymamy wszyscy kciuki za Mariusza.Zamieszczone przez Individual23
Ja czekam aż wkońcu dadzą kogoś konkretnego Mariuszowi do ringu. Co to jest? Najpierw pajac Najman który niczym nie zasłynął w sportach walki a teraz?! 8/ Wszystko pod publike żeby ciemna masa mogła się podniecać jaki to on nie jest zaj...sty. Kumite to nie przenoszenie worków. Worek nie odda a doświadczony zawodnik potrafi. Licze że wkońcu ktoś wpier..... spuści temu celebrycie i zrozumie na czym to tak naprawde polega. Zawsze pozostaje mu dalej "śpiewanie" disco polo <hahaha> On to jest raczej jak cały ten polski showbiznes i gwiazdy co grają pod każdy kotlet byle by d...e sprzedać. Idealny do koła gospodyń wiejskich- Śpiewa, tańczy, recytuje, daje d..y i gotuje <hahaha> Taka moja opinia
Wielki szacunek dla Mameda Khalidova
Przybyli ułani pod okienko.....
......czarną Beemką Siódemką!!!
Dla Pudziana szacuneczek. Ustawił się facet, nikt z wielkich mu nie pomagał. Siły też nie dostał w prezencie, tylko sam wytyrał.
Generalnie nie znam człowieka. Byłem tylko kilka razy w tej samej siłowni i pogadałem parę minut.
Pudzian raczej się nie opier****a, a skoro tak, to stać go na trenerów od MMA i sparingi. A że jest rozciągnięty, to za worek nie robi na tych sparingach. Jestem zdania, że coś tam generalnie zakaszle w tej walce.
Skrzynie automatyczne się zużywają! Przy przebiegu 200 kkm nie oczekujcie bezawaryjnej pracy...
Kiedy ludzie przestają wierzyć w Boga, to nie jest tak, że w nic nie wierzą, ale wierzą w cokolwiek.
G. K. Chesterton
Stano :pada:
No Panowie już niedługo. Ja tam już piwko otwieram :>.
Ja już czwarte otworzyłem ;D