Strona 5 z 11 PierwszyPierwszy ... 34567 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 41 do 50 z 103

Wątek: Pudzian vs Kawaguchi :)

Doświadczony Użytkownik Awatar MariuszE38
    BMW
    Sprzedane
    Cytat Zamieszczone przez BOSS
    Problem bylby tylko wtedy jak tamaghoci okazalby sie na tyle szybki ze Mariusz przed dluzszy czas nie moglby go trafic.
    a myślisz, że Mariusz tak wolno biega? ;)
    ex:
    E36 325 TDS AC Schnitzer (160KM, 305Nm)
    E38 728iA Shadowline Individual
    E53 X5 4,4i Sport Pack

Vip Vip Awatar Dzuda
    BMW
    E32 735i , G11 750i ; MB 560 SEC 88'
    Może nie wolno ale pytanie jak długo?No aż ciekaw jestem...

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    740i
    Kurna już się doczekać nie mogę, zaczynam się powoli niecierpliwić hehe :) Ostatnio gdy walczył z Najmanem towarzyszyły mi tak silne emocje że narobiłem siniaków na nodze Żonki buehehehe! Oczywiście byłem w ferworze walki i zorientowałem się co zrobiłem dopiero po fakcie. Dzisiejszą walkę już będę oglądał sam i będę nawalał w łóżko wspomagając uderzenia Mariusza :)))
    Nigdy się nie poddawaj-NIGDY!

------------
    Ostatnio edytowane przez Damias ; 16-02-2011 o 11:54
    [URL]http://7er.pl/showthread.php/9030-Damias[/URL]

Doświadczony Użytkownik Awatar rodzinabmw
    BMW
    było 730i V8 manual SATIN CHROME co mnie pokusiło by je sprzedać???
    Cytat Zamieszczone przez Individual23
    Kurna już się doczekać nie mogę, zaczynam się powoli niecierpliwić hehe :) Ostatnio gdy walczył z Najmanem towarzyszyły mi tak silne emocje że narobiłem siniaków na nodze Żonki buehehehe! Oczywiście byłem w ferworze walki i zorientowałem się co zrobiłem dopiero po fakcie. Dzisiejszą walkę już będę oglądał sam i będę nawalał w łóżko wspomagając uderzenia Mariusza :)))
    Boisz sie żony. Napewno bedzie chciala sie zemścić. Wiec trzymamy wszyscy kciuki za Mariusza.

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    E65 745d lift
    Ja czekam aż wkońcu dadzą kogoś konkretnego Mariuszowi do ringu. Co to jest? Najpierw pajac Najman który niczym nie zasłynął w sportach walki a teraz?! 8/ Wszystko pod publike żeby ciemna masa mogła się podniecać jaki to on nie jest zaj...sty. Kumite to nie przenoszenie worków. Worek nie odda a doświadczony zawodnik potrafi. Licze że wkońcu ktoś wpier..... spuści temu celebrycie i zrozumie na czym to tak naprawde polega. Zawsze pozostaje mu dalej "śpiewanie" disco polo <hahaha> On to jest raczej jak cały ten polski showbiznes i gwiazdy co grają pod każdy kotlet byle by d...e sprzedać. Idealny do koła gospodyń wiejskich- Śpiewa, tańczy, recytuje, daje d..y i gotuje <hahaha> Taka moja opinia
    Wielki szacunek dla Mameda Khalidova
    Przybyli ułani pod okienko.....
    ......czarną Beemką Siódemką!!!

(pre) Neo Katechu Men Vip Awatar hatecraft
    BMW
    735i - E38 FL Aut.
    Blog
    7
    Dla Pudziana szacuneczek. Ustawił się facet, nikt z wielkich mu nie pomagał. Siły też nie dostał w prezencie, tylko sam wytyrał.

Generalnie nie znam człowieka. Byłem tylko kilka razy w tej samej siłowni i pogadałem parę minut.

Pudzian raczej się nie opier****a, a skoro tak, to stać go na trenerów od MMA i sparingi. A że jest rozciągnięty, to za worek nie robi na tych sparingach. Jestem zdania, że coś tam generalnie zakaszle w tej walce.
    Skrzynie automatyczne się zużywają! Przy przebiegu 200 kkm nie oczekujcie bezawaryjnej pracy...

Kiedy ludzie przestają wierzyć w Boga, to nie jest tak, że w nic nie wierzą, ale wierzą w cokolwiek.
    G. K. Chesterton

Vip Vip Awatar Dzuda
    BMW
    Stano :pada:

No Panowie już niedługo. Ja tam już piwko otwieram :>.

Vip Vip Awatar Dzuda
    BMW
    Ja już czwarte otworzyłem ;D

Uprawnienia umieszczania postów