Strona 10 z 11 PierwszyPierwszy ... 891011 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 91 do 100 z 103

Wątek: Pudzian vs Kawaguchi :)

Doświadczony Użytkownik Awatar rodzinabmw
    BMW
    było 730i V8 manual SATIN CHROME co mnie pokusiło by je sprzedać???
    Cytat Zamieszczone przez Hubertus7er
    Na wstepie powiem - strasznie trujecie

Łatwo wieszać na kimś szmaty, ale jak inni sobie bimbali, ale szli n piwko, tacy jak Pudzian wypruwali sobie flaki na siłowniach/piwnicach/stodołach - aby teraz mieć jako taki status społeczny i czerpac z tego korzyści.

Pudzian się teraz dobrze bawi i ssie z tego piękną kasę.... bo i czemu nie skoro bardzo dużo osiągnął i jest na fali, a póki jest na topie to jak najbardziej może czerpać póki jeszcze może ;)

Jako siłacz zdominował dyscyplinę, więc szuka nowych wyzwań.
    Co prawda do MMA za bardzo się nie nadaje, bo jest za bardzo napakowany - nadmiar mięśni spowalnia ruchy, obciąża organizm wydolnościowo,
    ale sam mówi że jeszcze musi się troche nauczyć i popracować, więć powoli jeszcze dojdzie do ważniejszych przeciwników, a na razie to się wprawia i łapie doświadczenie ze średniakami.

Ale z drugiej strony jak by nie on, to "KSW 13" nie miało by takiego medialnego poklasku w Polsce.

Całkowicie zgadzam sie z Toba. Zapracowal na to co teraz ma i nikt nie powinien go za to karcić. Korzysta z tego ze jest jak kolega napisał na fali i słusznie. Ma juz swoje lata i wiecznie nie bedzie mogl startować w takiej dyscyplinie sportu. Ja trzymam kciuki by szedł do przodu.

Cytat Zamieszczone przez darwaso
    Trochę więcej szacunku dla innych. Bo jak spojrzycie na swoje osiągnięcia , to żeby nie okazało się, że jest nim podstarzała BMW .
    Konkretnie i boleśnie to skwitowałeś ;).

Zaawansowany Użytkownik Awatar szczuplyfm
    BMW
    e38 735i '98
    japonce to sa prze ch**e wytrzymale takie becki wytrzymac to to jest dla mnie niepojete

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    740i
    No ja też się ostro zdziwiłem jak Pudzian zaczął zasuwać mu takie petardy a ten dalej stał na nogach. Myślałem że go rozwali szybciej niż Najmana ale doświadczenie Japońca pozwoliło mu przetrwać ten rozwścieczony atak. Obawiałem się czy Mariusz dotrwa do końca bo kondycja mu zdechła bardzo szybko. Najważniejsze jednak że wygrał ;)
    Nigdy się nie poddawaj-NIGDY!

Doświadczony Użytkownik
    BMW
    BMW X5 4,8i ,M5 E39
    Nie wiem dlaczego tak dużo z Was krytykuje pudziana, facet w życiu osiągnął bardzo wiele, a to że ma z tego kasę to chyba oczywiste, chyba nikt z Was nie pracuje za darmo??

Gość ma dużą charyzmę, zapał i jest uparty, wierzę że osiągnie w MMA dużo. Jedyna rzecz której mu brakuje to wydolność oddechowa, nie wiem czy wiecie ale żeby natlenić taką dużą masę mięśniową ( a ma on prawie 130 kilo suchej masy mięśniowej ) potrzeba dużej wydolności płuc. Nie wiem czy zauważyliście ale japończyk był bardziej otłuszczony niż umięśniony, drugi przykład to amerykanin OLIVIA też więcej tłuszczu i mięśni. Mariusz musi zacząć trenować szybki i wydolny oddech, bicie to nie to samo co konkursy STRONGMAN, tam siła w większośći przypadków potrzebna jest przez MAX 2 MINUTY bez przerwy, i nie jest tak instensywna .
    X5 4,8 i , poszukiwana E38 750 V12

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    740i
    Bitek uderzyłeś w samo sedno. Nic dodać i nic ująć. Gdyby popracował nad swoją wydolnością fizyczną tak aby móc śmiało przetrwać 2 rundy do końca to będzie z niego dobry zawodnik. Podczas tej walki dyszał jak stara lokomotywa parowa ale pierwsze 40 sekund to była totalna masakra. Gdyby był w stanie wygenerować w ciągu tej walki ze 2 takie potworne ataki to Japoniec by nie wytrzymał. I tak był już mocno zdezelowany a faja z nosa mu zasuwała ciurkiem
    Nigdy się nie poddawaj-NIGDY!

Doświadczony Użytkownik
    BMW
    BMW X5 4,8i ,M5 E39
    Cytat Zamieszczone przez Individual23
    Bitek uderzyłeś w samo sedno. Nic dodać i nic ująć. Gdyby popracował nad swoją wydolnością fizyczną tak aby móc śmiało przetrwać 2 rundy do końca to będzie z niego dobry zawodnik. Podczas tej walki dyszał jak stara lokomotywa parowa ale pierwsze 40 sekund to była totalna masakra. Gdyby był w stanie wygenerować w ciągu tej walki ze 2 takie potworne ataki to Japoniec by nie wytrzymał. I tak był już mocno zdezelowany a faja z nosa mu zasuwała ciurkiem
    Właśnie to miałem jeszcze napisać że pierwsze 40 sekund to było jak zderzenie z pociągiem. Kto trenował ciężary/ siłownia i nie uprawiał treningu aerobowego - bieganie, jazda na rowerze, wiosłowanie , ten wie że jeśli posiada się dużą masę mięśniową jest się silnym tylko "na chwilę".

Jestem pewny że Pudzian i jego trener znajdą sposób na to by poprawić wydolność płuc oraz popracują nad techniką oddechu.
    X5 4,8 i , poszukiwana E38 750 V12

Doświadczony Użytkownik Awatar rodzinabmw
    BMW
    było 730i V8 manual SATIN CHROME co mnie pokusiło by je sprzedać???
    Cytat Zamieszczone przez bitek-bitek
    Cytat Zamieszczone przez Individual23
    Właśnie to miałem jeszcze napisać że pierwsze 40 sekund to było jak zderzenie z pociągiem. Kto trenował ciężary/ siłownia i nie uprawiał treningu aerobowego - bieganie, jazda na rowerze, wiosłowanie , ten wie że jeśli posiada się dużą masę mięśniową jest się silnym tylko "na chwilę".

Jestem pewny że Pudzian i jego trener znajdą sposób na to by poprawić wydolność płuc oraz popracują nad techniką oddechu.
    I za to trzymamy kciuki.

Doświadczony Użytkownik
    BMW
    e38 735 v8 98'
    Cytat Zamieszczone przez Dzuda
    Cytat Zamieszczone przez positiv
    Gość walczy dla Polski
    Yyyy...chyba dla kasy....
    Wiadomo, że jak płacą to dobrze. Ale cenię sobie gośćia patriotyzm. Inne "gwiazdeczki" nie wiedzą jak nazywa się nasz prezydent nawet, nie mówię już o szydzeniu z własnego kraju. Pudzian daję dobry przykład.

Cytat Zamieszczone przez Dzuda
    Dla mnie też to jest parówa i bez talencie.Też uważam że japoniec by go zjadł w 3 rundzie.Ale to jak w F1.Tam jest robione wszystko pod HAMiltona a tu pod tą parówę pudziana :hah:
    Szczerze. Powiedział byś mu to prosto w oczy, stojąc pół metra od niego?

Positiv, nie prowokuj. Każdy ma prawo do swojego zdania. Jak Dzuda go nie lubi to jego prywatna spraw i tyle. A znając go to chyba by tak zrobił ;) bo wie że w sądzie by wygrał.

Uprawnienia umieszczania postów