Ja dziś się lenię/pivkuję. Jutro delikatny spocik w Rybniku i wieczorem wyjazd w delegację znów ;( Teraz siedzę w kuchni (moim ulubiony miejscu w domu) słucham kochanej trójeczki
Ja dziś się lenię/pivkuję. Jutro delikatny spocik w Rybniku i wieczorem wyjazd w delegację znów ;( Teraz siedzę w kuchni (moim ulubiony miejscu w domu) słucham kochanej trójeczki
Pozdrawiam, Przemos
Plan był wypoczywac na Mazurach ale się nie udało..
Potem zaczolem rozmyslac czy nie zabrać się ze znajomymi do Torunia ale również się nie udało..
Na Mazurach pada,w Toruniu wieś i pijanstwo okazało się być ,także happy jestem i kaske przeznaczylem na zaliczkę na nowy silnik,pojechałem po nowe felgi AcS 3tlg i zawieszenie AcS i skorzana deske :)
A teraz przed TV niedziele spędzam z bananem na ustach ze mało piłem i kaca nie mam dzięki czemu zaraz lece pokosmetyczyc przy desce ;)
Udanego wypoczynku 7er !
Zobacz, komentuj moje GreenGermanStyle7er:
http://7er.pl/showthread.php/4519-e38-Moje-kolejne-7er-w-Stajni-!-)/page5?highlight=Grabol
konkretnie tam juz w nowym targu musi byc ja musze otrzezwiec juz niejestem w stanie policzyc po ilu piwach
No niestety 4,35 do pracy i tak przez cały weekend :( :(
po staremu ekipa z wrocka: szwed, rondel, NoVy, Gi, zawiś tłuką się w pokera i wymyslają coraz to głupsze-mądrzejsze rzeczy :D
co nie szwed ? :D
;D jak nie jak tak ;D ;DZamieszczone przez zawiś
Piękny awatar UkaszU, naprawdę piękny :one:
BEZ KOMENTARZA..... ;D
Pełen relaks. Grill, piwko, piękna zieleń ogrodów ;D, test-drive nowego nabytku kumpla a po nocy odpoczynek przed kompem :)
3tlg, robi wrażenie! Ile cali ? Masz jakieś fotki ?Zamieszczone przez grabol