Witam!
jestem nowy na forum, trafilem tu troche z przypadku ale mysle ze mozecie mi pomoc :)
wiec chce kupic moje 1 bmw! mam na ten cel jakies 13-14 tys. i w zasadzie podobaja mi sie wszytskie modele:D :D
zakochalem sie w e32 ale tak naprawde mam dosyc pobierzne inf. na temat tych aut. Jedni mowia ze utrzymanie nie jest bardzo drogie, zadbany model psuje sie jak na wiek przysta³o ale nie nagminine inni mi odradzaja...
mysle ze utrzyamnie takiego auta nie ( e32 730-735) jest tak b. drozsze od np. e30 325 czy e34 525-530 bo tylko te modele i te silniki mnie interesuja.
pozatym troche wyzsze koszty rekompensuje ten styl, dusza i komfort:) aha jeszcze jedno miesiecznie robie jakies max 1200-1300 km wiec malo. Kasy na auto mam ok 700z³ miesiecznie.
wiec co radzicie? szukac, kupowac czy pobawic sie w e30 ktorej koszt sa niby mniejsze....
dziekie wielkie za odp!! :]

Odpowiedz z cytatem
co to ma byc?! cena atrakcyjna! ale jak juz v8 to 4l bo bedziesz sobie plu³ w brode! :D EDIT: doczyta³em jednak trzeba czytac kolego nie tylko ogladac tumasz powód ceny