Cze¶æ,
Mam centralny na kluczyk w aucie, drêczy mnie ci±g³e szukanie, wyci±ganie, grzebanie w zamku. Czego potrzebujê aby do³o¿yæ u siebie pilocik? Czy kto¶ przerabia³ dog³êbnie temat? Jakie zestawiki polecacie? :)
Pozdrawiam,
Marcin
Cze¶æ,
Mam centralny na kluczyk w aucie, drêczy mnie ci±g³e szukanie, wyci±ganie, grzebanie w zamku. Czego potrzebujê aby do³o¿yæ u siebie pilocik? Czy kto¶ przerabia³ dog³êbnie temat? Jakie zestawiki polecacie? :)
Pozdrawiam,
Marcin
Ja mam dok³adany, ale robi³ mi to kole¶ w warsztacie... ¦miga elegancko.
Firma Zam-Ster
http://sklep.amt-alarmy.pl/index.php?g=78
I to wszystko czego potrzebujê aby ¶miga³ centralny z pilota? Jaki jest mniej wiêcej koszt monta¿u? Rozumiem, ¿e tam nie ma zbyt wielkiej rze¼by aby to podpi±æ?
Czy na tym zestawie dzia³a u Ciebie domykanie szyb + szyber?
Pozdrawiam,
Marcin
--------------
Pozdrawiam,
Marcin
1. Szczerze mówi±c nie wiem. Chyba tak, ale ja mam fabryczny alarm, wiêc nie wiem czy on co¶ pomóg³.
2. Mnie kosztowa³o to 150z³
3. Chyba nie.
4. Tak dzia³a.
Uzupe³ni³ w profilu opis auta o model silnika i rok. Tak na przysz³o¶æ ;)
Ok, dziêki wielkie za info, ja te¿ mam oryginalny alarm wiêc my¶le, ¿e jako¶ pójdzie to sprawnie :)
Profil uzupe³ni³em![]()
Pozdrawiam,
Marcin
--------------
Pozdrawiam,
Marcin
ad. 3 - ten sterownik mam podpiêty za schowkiem po lewej stronie kierownicy, ale nie wiem co tam za ustrojstwo jest do którego jest on podpiêty
ad. 4 - je¶li mo¿esz domkn±æ z kluczyka to z pilota na 100% powinno dzia³aæ. Swoj± drog± bardzo lubiê t± funkcjê :P
Tak, to prawda, funkcja przydatna na maksa, ale domykanie z kluczyka nie jest takie fajne, trzeba staæ bowiem z kluczykiem przekrêconym do chwili a¿ wszystkie szyby i szyber siê zamknie... a tak z pilota - pyk, pyk... i gotowe. Mam przynajmniej tak± nadziejê :)
Pozdrawiam,
Marcin
Tak w³a¶nie jest - pyk pyk ;D
Witka
Ja kupi³em za 60 na alledrogo sam montowa³em i spoko hula,wprawdzie grot kluczyka wypada ,ale taka jest chiñszczyzna ,zamontowany we wnêce na nogi po stronie kierowcy ,a podpiêty w przewody wychodz±ce z drzwi ,wprawdzie brakuje przeka¼nika ¿eby domykaæ okna i szyber ,ale to kwestia czasu ,a przeka¼nik musi byæ bo modu³ dajê sygna³ 20s ale -
Dziêki koledzy :D , od dawna siê do tego przymierzam, ale my¶la³em, ¿e tutaj wchodzi w grê jaka¶ wiêksza rze¼ba w elektro, ale je¶li jest tak jak mówicie to nie ma czego siê obawiaæ i pora przej¶æ od s³ów do czynów ;D
Pozdrawiam,
Marcin
--------------
Pozdrawiam,
Marcin