-
Zaawansowany Użytkownik
[mechanika] czujnik spalania stukowego zła praca silnika
Na wolnych obrotach działa nierówno a czujnik spalania stukowego nie jest podłączony. Przewód sobie wisi. Gdzie trzeba go podłączyć? Ten post to z nerwów, bo jeśli wina jest tego niepodłączonego przewodu, to wiele rzeczy wymieniem niepotrzebnie.
-
Doświadczony Użytkownik
Staraj się pisać tak, aby każdy mógł zrozumieć o co chodzi - tak będzie łatwiej i szybciej rozwiązać twój problem.
Edytuj posty - nie pisz kilku pod sobą, tylko edytuj i dopisuj w nim to, czego zapomniałeś.
-
Zaawansowany Użytkownik
SPoko będę o Tym pamiętał :)
-
Zaawansowany Użytkownik
kurde,
Patrzę do sygnaturki - masz 730i, no dobra, tylko które? odnalazłem Twój post w dziale przedstaw się i widzę 1991 rok a więc silnik M30. Ciekawe jak dużo osób zechce przejść taką drogę żeby Ci pomóc :P
Tylko pytanie: gdzie w M30 jest czujnik spalania stukowego ?!
-
Zaawansowany Użytkownik
W silniku M30 w E-32 ?? Nie mam tego na żadnych schematach e32 ani w żadnym dokumencie dotyczącym Motronica 1.3 (mam opis, schemat i algorytmy).
-
Doświadczony Użytkownik
:razz: :x :shock: :o
Przepraszam bardzo - pewnie, że nie ma ! Tak jak napisałem jest w m50 :razz:
Spędziłem cały dzień w "kanale" na walce z tylnym amortyzatorem - którego i tak nie udało się odczepić od wahacza i ledwo żyję .
-
Banned
Czy mi się wydaje, czy zniknął post, w którym kolega pisał o tym, że ma V8??
-
Zaawansowany Użytkownik
Zniknął jedynie post w którym xsilver pisał gdzie są te czujniki rzekomo umiejscowione w M30, na który ja następnie odpowiedziałem.
-
Doświadczony Użytkownik
Zniknąłem go, żeby nie wprowadzać w błąd, bo sam się pogubiłem. Myślałem o m30, pisałem o m50, a to ma być m60 ? :what:
Uprawnienia umieszczania postów