Nie bardzo rozumiem o co chodzi z tymi otworami. przeciez to nie jest sciana grodziowa, czy moze drzwi czy jakis inny element ktory wplywa na bezpieczenstwo czy nawet wizualnie. Otwory sa wyciete nie na cala polke i gdybym nie pokazal zdiecia to nigdy bys nie wiedzial ze sa tam otwory bo od gory idzie polka ktora zakrywa wszystko a od dolu bedzie obity material , wiec nikt tego nie zobaczy. Wiesz troche szkoda ladowac pare kola w sprzet i miec slaby efekt bo jedna blacha blokuje.I nie chodzi mi tu o jakies cisnienia ale o dobra dynamike basu w srodku. Wiesz gdybym zalozyl spoiler jak plug sniezny, czy moze szyby farba pomalowal albo felgi na kolorowo to moglbys tak powiedziec ale to nie bardzo wiem o co chodzi. Przeciez jest tez np otwor na narty w srodku i ja mam np cala blache jeszcze nie wybita to co jak bym ja wybil to tez bys mowil ze to niedobre rozwiazanie. Prawdziwi maniacy car audio to ida na maxa nie mowiac o przerobkach ale kupuja konkretne modele aut ktore sa dobre do naglosnienia a u mnie dwa otwory po ok 30cmx15cm :D
Dzis sporo obilem bagaznika wiec niedlugo dam foty jak wyglada czarny bagaznik bo nie wiem czy wszystkie wychodzily z siwym srodkiem
Pozdrawiam