Strona 3 z 5 PierwszyPierwszy 12345 OstatniOstatni
Poka¿ wyniki od 21 do 30 z 43

W±tek: Do³o¿enie wej¶cia AUX w radiu

Zaawansowany U¿ytkownik
    Do³±czy³
    Oct 2008
    BMW
    740i e38 1996r m62b44
    Sk±d
    ¦roda ¦l±ska
    Cytat Zamieszczone przez sebobass
    chcia³ bym powróciæ do tematu. Wykona³em wszystko wed³ug powy¿szego opisu i podpi±³em telefon. Efekt jest nieciekawy, mianowicie s³ychaæ du¿e zniekszta³cenia d¼wiêku, na telefonie przyciszam na 1/3,m jest trochê lepiej ale i tak d¼wiêk nie jest czysty. Co mo¿e byæ przyczyn±, czy mog³em co¶ ¼le zrobiæ?

Ja te¿ zrobi³em wszystko jak trzeba i u mnie nic dos³ownie nie s³ychaæ wiêc dalej pozostaje mi kaseta adapter :(

Zaawansowany U¿ytkownik Awatar mogewszystko
    Do³±czy³
    Mar 2010
    BMW
    728i + LPG
    Sk±d
    Kraków
    Cytat Zamieszczone przez stachu0505
    chcia³ bym powróciæ do tematu. Wykona³em wszystko wed³ug powy¿szego opisu i podpi±³em telefon. Efekt jest nieciekawy, mianowicie s³ychaæ du¿e zniekszta³cenia d¼wiêku, na telefonie przyciszam na 1/3,m jest trochê lepiej ale i tak d¼wiêk nie jest czysty. Co mo¿e byæ przyczyn±, czy mog³em co¶ ¼le zrobiæ?

Ja te¿ zrobi³em wszystko jak trzeba i u mnie nic dos³ownie nie s³ychaæ wiêc dalej pozostaje mi kaseta adapter :(
    Koledzy ja zrobi³em to samo i u mnie ¶miga wy¶mienicie! czysty d¼wiêk stereo.
    Mo¿e kabelek macie z³ej jako¶ci? jak kupi³em w elektronicznym kabelek jack----jack stereo i odci±³em jeden koniec. Trzeba te¿ uwa¿aæ przy lutowaniu bo s± ma³e odstêpy miedzy pinami... w pewnym momencie my¶la³em ¿e nie dam rady i zaniosê to elektronika ¿eby przylutowa³. Powodzonka
    To jest tylko kwestia czasu ;)

Zaawansowany U¿ytkownik
    Do³±czy³
    Jan 2009
    BMW
    740i
    Sk±d
    czechowice dziedzice
    witam Panowie, mam takie oto radio http://www.maxbimmer.pl/album.php?al...tachmentid=121 i chcia³bym do³o¿yæ sobie wej¶æie aux zamiast fal am czy jest to mozliwe? bo wszycsy raczej przerabiaja kaseciaki a ja mam cd.

Zaawansowany U¿ytkownik
    Do³±czy³
    Oct 2008
    BMW
    740i e38 1996r m62b44
    Sk±d
    ¦roda ¦l±ska
    Cytat Zamieszczone przez mogewszystko
    Cytat Zamieszczone przez stachu0505

Koledzy ja zrobi³em to samo i u mnie ¶miga wy¶mienicie! czysty d¼wiêk stereo.
    Mo¿e kabelek macie z³ej jako¶ci? jak kupi³em w elektronicznym kabelek jack----jack stereo i odci±³em jeden koniec. Trzeba te¿ uwa¿aæ przy lutowaniu bo s± ma³e odstêpy miedzy pinami... w pewnym momencie my¶la³em ¿e nie dam rady i zaniosê to elektronika ¿eby przylutowa³. Powodzonka
    Kolego a mo¿esz powiedzieæ dok³adnie jak to przylutowa³e¶?? Z tego co wiem w tym kabelku jack s± dwa cieñsze czy je oba trzeba po³±czyæ i przylutowaæ do jednego pinu?? I czy szuka³e¶ jeszcze jakiej¶ masy albo czego¶ z góry dziêki za odpowied¼.

Vip Vip Awatar sebobass
    Do³±czy³
    Mar 2008
    BMW
    e66 750Li
    Sk±d
    Tarnobrzeg
    kolego stachu0505 otwiera³e¶ radio??

Zaawansowany U¿ytkownik
    Do³±czy³
    Oct 2008
    BMW
    740i e38 1996r m62b44
    Sk±d
    ¦roda ¦l±ska
    kolego stachu0505 otwiera³e¶ radio??
    Tak otwiera³em i wydaje mi siê ¿e wszystko przylutowa³em jak trzeba.

Zaawansowany U¿ytkownik
    Do³±czy³
    Jan 2009
    BMW
    740i
    Sk±d
    czechowice dziedzice
    panowie moze kto¶ ma ten schemat wes³ug którego trzeba lutowaæ?bo link z artyku³em mi nie dzia³a:/

Zaawansowany U¿ytkownik
    Do³±czy³
    Oct 2008
    BMW
    e32 M60B30
    Sk±d
    Myszków
    T teraz ja dorwa³em radio i chcia³bym mieæ AUXa (najlepiej na tape).
    Jako ¿e przejrza³em wszystkie w±tki z aux i nie znalaz³em odpowiedzi bêdê pytaæ w tym.

Moje radio ró¿ni siê trochê od tych przedstawionych.

Wydaje mi siê ¿e trzeba siê wpi±æ do mniejszego scalaka na zdj nr 2.
    Je¶li tak to proszê o pomoc w jakie piny? Jego oznaczenia to ha12161fp a schematy s± na stronie :
    http://pdf.elenota.pl/pdf/Hitachi/e207036_ha12141nt.pdf

Je¶li nie to gdzie siê wpi±æ ¿eby by³o dobrze?

Pozdrawiam

Zaawansowany U¿ytkownik Awatar BRABUS
    Do³±czy³
    Jul 2009
    BMW
    E32 735iL & Espace4 & K1200RS ;)
    Sk±d
    Mwek
    dzis sie biore za probe zrobienia takiego wyjscia u mnie, zobaczymy co z tego wyjdzie ;)
    http://7er.pl/signaturepics/sigpic2642_1.gif

Zaawansowany U¿ytkownik
    Do³±czy³
    Oct 2008
    BMW
    e32 M60B30
    Sk±d
    Myszków
    Chcia³bym podziêkowaæ koledze Mirek za pomoc w zrobieniu AUXa w radiu.

Uprawnienia umieszczania postów

• Nie mo¿esz zak³adaæ nowych tematów
  • Nie mo¿esz pisaæ wiadomo¶ci
  • Nie mo¿esz dodawaæ za³±czników
  • Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów
  •