Dużo dobrej roboty widze w tym projekcie i ktoś się tu strasznie napracował ;)
Nie jestem zwolennikiem aż takich modyfikaji :(
Dużo dobrej roboty widze w tym projekcie i ktoś się tu strasznie napracował ;)
Nie jestem zwolennikiem aż takich modyfikaji :(
M POWER;)
Nie rozumiemm tego wkladac tyle kasy jak mozna kupic odrazu E65 o.O
Auto było przerabiane ponad 6 lat temu wiec wtedy e-65 kosztowały ponad 150000 zl to może dla tego se koleś nie kupił e-65 ;D
M POWER;)
tyczi uśmieszka koło e65 mi sie nie wstawiło :) wydaje ci sie ze wegług mnie tak wyglada e65??
codziennie rano budzę się piękniejszy, ale dzisiaj to już przesadziłem :P
szczerze powiedziawszy ja podziwiam tego faceta że postawił sobie cel i go osiągną,mało któremu człowiekowi się to udaje,nie którym się podoba nie którym nie,kwestia gustu,a mówiąc że zamiast to robić to mógł przecież sobie kupić gotowe auto,łatwo to pisać ale jak dla mnie wydać 150 tyś złotych ciężko zarobionych w naszym kraju to jest troszkę kasy : ) .
Respect it słuchaj po cos sie te pieniądze zarabia, trzeba na cos je wydawać . .. a odnośnie tego auta: chęci może i były , ale wyszło jak zawsze :)
codziennie rano budzę się piękniejszy, ale dzisiaj to już przesadziłem :P
Pracy poszło b. dużo- 6 lat temu wyglądało to na pewno fajnie ale przy dzisiejszych cenach e65 już chyba nie..
B.-ądź M.-arce W.-ierny
Opel Signum
BMW jeszcze kiedyś kupię ;p
Ex- BMW e28 524td, e38 728i,e66 735LI , e36 316i 1.9 compact ,e46 M3 SMG ;)
czyli jak wyszło? nie ukończył tego auta? nie rozumiem,wytłumaczysz? ;)Zamieszczone przez szczurek
pick up bmw rodem z japonii http://moto.allegro.pl/terano-king-c...321198061.html
kiedyś widziałem przeróbke e32 na: przód od e38 albo e65 a tył lexus, wykonanie przyzwoite ale wygląd końcowy pewnie nie powalał