Witam ładne autko
Witaj! piękne wnętrze gratulacje. Dałbyś więcej fotek..
No właśnie. o co tu chodzi?Zamieszczone przez dzikigrzyb
Piękne auto.
I muszę przyznać, że masz niezły gust jeśli chodzi o kółka :D Ori 16tki najpiękniejsze z możliwych w tym rozmiarze :D Alpiny klasyka, słoneczka super i na 18tkach Mpakiet też będzie miodzio :D
Pozdrawiam
Wiktor
Używajcie polskich znaków - jest różnica czy robisz komuś łaskę czy laske.
Podpis jest zadziorny ;), już wszyscy myślą, że mam Dinana w garażu :), a rozwiązanie jest jak zawsze banalne. 750 + 850 = m73tub54 + m70b50 = (326KM, 560Nm) + (300KM, 450Nm) = taaa daaaaa :P. Odnośnie felg, na 16'' przyjechała z DE, bo taka jest seria do 750 po lifcie. Słoneczka były fajne, ale były. Alpiny są super, ale nie na polskie drogi i na codzienna jazdę ;(. Zresztą docelowo są przeznaczone do projektu e31. Na E38 położymy serię tak jak wychodziła z fabryki, sporo osób ma te felgi, jednak mają one dużo uroku, szczerze powiedziawszy, gdyby nie tak chusteczkowo rozwiązania pozycja w przedniej lampie, to od ringów bym też odszedł, jednak chyba to będzie jedynie przejaw modyfikacji w moim aucie ;).
Pozdrawiam, będzie chwila to wrzucę fotki.
626 KM i 1010 Nm ....
Piękna sztuka! :)
Witam
Bardzo ladna sztuka
Siemanko!
Wspaniały egzemplarz! Wielki + za kolor...
siemka,przepiękna!
na wszystkich felach wygląda zacnie ;)
No fajna... Takie to nawet kobietę zastępuje :D
Merc E500..zwija asfalt :) Ex Audi D3 4.2 benzyna LONG
Piękne auto...W Twoim egzemplarzu nawet szara tapicerka mi pasuje, za którą zwykle nie przepadam.
Ja bym jednak nie rezygnował z fajnych kół (Alpiny oczywiście to strzał w 10., jak już koniecznie muszą być mniejsze to chociaż te "słoneczka" albo M-Paralell wrzucaj). :)
'00 BMW 740i, cosmosschwarz
Ex: '96 BMW 740i, cosmosschwarz
Ex: '91 Mercedes-Benz 560SEC, perlmuttgrau