-
Doświadczony Użytkownik
Ja opony 4-5mm wystawiam jako "prawie nowe" na OLX hahahah :):) żart oczywiście! Cieszę się, że są na świecie tacy Maniacy. Szacun i powodzenia w dalszych modach! Czekam na foty po odbiorze auta ;)
-
Doświadczony Użytkownik
Ale bedzie pieknie wygladac, jeszcze nowe gumy i leciec do muzeum BMW na sesje :) no nowe stare auto :)
-
Vip
Vip
WOW...nawet nie wiem co napisać...po prostu podziwiam i gratuluję...oraz czekam na "fotomontaż"...znaczy się zdjęcia, które ukażą efekt końcowy...
-
Doświadczony Użytkownik
Zavoli no właśnie chcę tego efektu nowe stare auto sesja będzie w Warszawie jak pojadę do Mario i Qba w odwiedziny
-
Zaawansowany Użytkownik
Oj może być gruba sesja! Jeszcze ttrola 750 by się przydała do całego zestawu! :-)
-
Doświadczony Użytkownik
to co robimy spota w ten weekend mario???
-
Zaawansowany Użytkownik
Hej! Sorry, że nie odpisywałem wcześniej!
W ten i przyszły weekend niestety będę niedostępny. Więc trzeba przełożyć to spotkanie. A między czasie dogadać termin z qbą i może ttrolem, jeśli dokończył furacza......
-
Doświadczony Użytkownik
ok spoko to pogadajcie może w swoim bliższym gronie ustalcie co i jak wybierzcie kilka terminów i dajcie znać :)
-
Doświadczony Użytkownik
-
Doświadczony Użytkownik
ło matko ale wóz !! Seria 8 wygląda przy serii 7 jakby z jeziora nie dawno wyjechała haha :) no kosmos, strach jeździć żeby jakiś zawistnik nie porysował
Uprawnienia umieszczania postów