Będzie wygladała jak prosto spod igły :) Jak przychodzą nowe częsci to większa radość niż jak dostawałem prezenty pod choinkę kiedyś :P Nowy chrom robi robotę.
Będzie wygladała jak prosto spod igły :) Jak przychodzą nowe częsci to większa radość niż jak dostawałem prezenty pod choinkę kiedyś :P Nowy chrom robi robotę.
Gruuubo! ;D
Jak ktoś w tym wątku sypnie tekstem w stylu "e32 jak każde inne" (a tacy tu byli), to znaczy, że ma chyba problemy ze wzrokiem, albo w szkole nie uważał na matematyce ;p
A tak na poważnie. Czapki z głów dla Ciebie Ździra za niespotykane chyba dziś podejście do tematu. Naprawdę chciałbym zobaczyć na żywo efekt finalny, bo (jak napisano wyżej) będzie to okazja do "powrotu do przeszłości" i obczajenia fabrycznie nowego (na pewno z wyglądu) e32. Raz jeszcze szacun :)
Dzięki za komplementy może w tym roku w końcu dotrę na zlot to będzie można pomacać
Podpowiedz jaki był koszt zakupu lamp przednich i tylnich ?
No ja pie.dolę...pięknie pięknie...aż mi się oczy zaświeciły bardziej od tych chromów :) ... Zdzira jak będziesz jechał na zlot to obklej autko dookoła folią do pakowania bo było by szkoda jakby jakiś kamyczek zrobił ryskę hehe...szacun i Pozdrawiam.
Ostatnio edytowane przez arturo193 ; 28-03-2015 o 20:02
Volvo V70 T5 2.3 turbo 250KM 2002,Mercedes CLS 500 2005,Honda CRv 2.0 2007,BMW X5 4.4 2001...
Lampy przednie koło 3200zl tylnie 2500zl
Baaardzo fajne zakupy! Podoba mi się takiej podejście. Hmmm..... mi też by się przydało kilka z tych rzeczy ;-)
Niektórych czesci nie da sie zdobyc zamiennika lub jest słabej jakości, ale zakupu lamp za tyle kasy nie rozumiem.
A jakie inne lampy proponujesz nowe dobrej jakości??? Bo miały być nowe.
Chciałbym uzyskać efekt nowego auta z wierzchu
Mario twoja też jest piękna
Myślę o tym żeby wpaść do Ciebie i Qba na wspólną sesję
Dzięki za miłe słowa! Ale niestety czasu nie da się oszukać, szczególnie biorąc pod uwagę nadwozie. Jak założysz cały ten towar, to nawet nie mam co startować z wyglądem ;-)
A wspólna sesja?? moim zdaniem świetny pomysł! I myślę, że Qba będzie tego samego zdania. Jeśli tylko będziesz miał ochotę i czas to uzgadniamy termin i wpadaj do nas :-D