Cieszę się że mogłem w tym uczestniczyć i że to ja Zdzirę zaprosiłem z polecenia irka :)
Auto robiło robotę na gościach imprezy . Nawet Kornacki z TVn chwalił.
Pozdrawiam.
Cieszę się że mogłem w tym uczestniczyć i że to ja Zdzirę zaprosiłem z polecenia irka :)
Auto robiło robotę na gościach imprezy . Nawet Kornacki z TVn chwalił.
Pozdrawiam.
Jerome Le Banner: "...W siłowni możesz wypracować sobie mięśnie klatki lub mięśnie ud. Nie możesz jednak wzmocnić swoich jaj, albo się z nimi urodziłeś albo nie..."
No proszę wpadło w oko telewizji?? Hehehe.
Miło że zalarwiłeś nam tą wizytę dzięki
W którym salonie była ta prezentacja?
Pomysł z zebraniem poprzednich modeli 7er moim zdaniem rewelacja! E32 świetnie wygląda na tle reszty modeli, jedynie trochę razi 1995 w tablicy. :P
Moze był jeszcze jakiś HL produkowany w 95.
E36 tez niby produkowane od 1990 a sam osobiście miałem z 89r i vin się zgadzał. Ostatnio jak byłem w de tez widziałem e39 z 95r.
Albo zwykła pomyłka ale ktoś musiał dostać takie info
salon DEX w Lubin
no więc dlatego nie przejmowałem się wielce tymi tablicami co to za wielka różnica
tu jeszcze link do galerii DEX z premiery e32 też na kilku fotkach jest
https://www.facebook.com/media/set/?...7578769&type=3
Jak patrzę na fotki tych.... przedstawicielek płci pięknej na tle wspaniałego loga ze śmigłem... myślę o "...radości z jazdy..."
Dobre fotki, fajna impra musiała być.
Fajny pomysł z zebraniem "siódemek: z różnych epok....
pozdro
Nie pierwsza tak impreza.
Jak była prezentacja F01 we Wrocławiu , to wszystkie starsze modele były od Nas z Forum :)
Jerome Le Banner: "...W siłowni możesz wypracować sobie mięśnie klatki lub mięśnie ud. Nie możesz jednak wzmocnić swoich jaj, albo się z nimi urodziłeś albo nie..."
To ja jeszcze dodam, po przeczytaniu książki, o której pisałem w dziale e32 swego czasu, że po przeanalizowaniu nakładów jakie tam ponieśli, średnio kosztów pracy oraz ceny średniej za e32 100tyś DM, projekt nie zwrócił im się nawet w połowie :)
Oczywiście stworzył podwaliny następnych modeli, ale za dużo by tutaj pisać, polecam książkę 7er wydawnictwa BMW z 86 roku. Najważniejszą rzeczą był w pełni skomputeryzowany magazyn, z którego bez pomocy człowieka wszystko automatami przyjeżdżało na produkcję. Magazyn na 30 tyś palet. W tamtym czasie największa taka inwestycja na świecie.
Ostatnio edytowane przez ttrol ; 29-10-2015 o 10:57
pozdrawiam Bartek