-
Doświadczony Użytkownik
nie no to 8er jest także ładnym egzemplarzem drobne poprawki i będzie Malina a jak znam właściciela to może przeskoczyć moje 7er
i dzięki za pochwałę starałem się osiągnać efekt nowego wozu z wierzchu
-
Smerf Czepialski
Zdjęcia dorzuciłem do mojego "fapfolderu", zaraz obok Pameli Anderson, Sashy Grey i innych :D Jaram się!
-
Super Moderator
Pamele w sumie też można już na zółte,jak e32...
-
Doświadczony Użytkownik
Hehe to może ją zaprosze na przejażdżkę będzie mi rocznikowo Pamela pasować:-)
I nic się nie martw Irku ja się jaram co garaż otwore
-
Doświadczony Użytkownik
Pamela jak wino... :) Ale wracając do tematu, stare, nowe auto to jest coś pięknego i wygląda fenomenalnie na tych zdjęciach robionych adapterem. Strach pomyśleć o profi sesji. Żebym i ja kiedyś podreperował moją czarownice ojoj
-
Zaawansowany Użytkownik
Wow! Wygląda naprawdę pięknie! Gratulacje :-)
-
Doświadczony Użytkownik
dzięki za opinie
co do profi sesji planuje na czerwiec obrobić się z tematem fotograf już umówiony jest obaczymy co z tego wyjdzie :)
bo ja rękę do aut mam do fotek niestety nie....
-
Początkujący Użytkownik
Bardzo przyjemne zdjęcia. Nowe rzeczy do i przy 7er też jak najbardziej na plus. Nic dodać, nic ująć. Pozdrawiam
-
Zaawansowany Użytkownik
Powiem tak-byłem-dotykałem i właściciel mnie konkretnie przewiózł... miazga-kawał zaje...stej maszyny. Fachowe podejście do autka. Takich już nie ma. Kto nie widział na żywo niech żałuje..... Dzięki Zdzira-do zobaczenia.
-
Doświadczony Użytkownik
Dzięki za opinie Bombel. Nie no przejażdżkę mieliśmy normalną:-) Twoje auto też jest bardzo dobra bazą i uważam że tez dojdzie do takiego poziomu. Zapraszamy gdybyś znowu był w okolicy
Uprawnienia umieszczania postów