Strona 13 z 32 PierwszyPierwszy ... 3111213141523 ... OstatniOstatni
Poka¿ wyniki od 121 do 130 z 316

W±tek: [e32] Mój nowy nabytek 740iA

Do¶wiadczony U¿ytkownik
    Do³±czy³
    Aug 2008
    BMW
    740iA e-32
    Sk±d
    Rawicz Wlkp
    Blog
    1
    aha zapomnia³em, ¿e tak dawno ni aktualizowa³em swojej galerii, ¿e nie ma tu kosztorysu i zdjêæ z swapa 6 ganga i z remotnu silnika kapitalnego

a wiêc do kompletu:

rok temu o tej samej porze odbiera³em auto z kapitali V8

1. kapitalka kompletna góra i dó³ stare zosta³y t³oki i wa³ki rozrzadu z ko³ami rozrzadu a tak panewki pier¶cienie wszystkie uszczelnienia silnika remont g³owic na lusterko itp koszt 10k
    2. swap 6 ganga z e34 który do dzi¶ daje mi sporo frajdy z jazdy zajebistym pierdalniêciem którego 5HP30 niestety nie ma koszt 7k

zdj±tka

2.

3.

4.

majster przy pracy :)

3 godziny dzia³ania i okaza³o siê, ¿e wujek Zdzira na co¶ sie przyda³ po za zawracaniem dupy mechanikowi ;)

no i oczywi¶cie nowe oznaczenia do wewn±trz :rotfl:

Zaawansowany U¿ytkownik Awatar mario80
    Do³±czy³
    Sep 2012
    BMW
    e32 750
    Sk±d
    Wawa
    Super! :-) Cieszê siê, ¿e s± jeszcze ludzie, którzy chc± w e32 realizowaæ tak kosztowne inwestycje. A pewnie niektórzy pomy¶l±, ¿e za te pieni±dze kupiliby e38 w stanie ig³a ;-)

Do¶wiadczony U¿ytkownik
    Do³±czy³
    Aug 2008
    BMW
    740iA e-32
    Sk±d
    Rawicz Wlkp
    Blog
    1
    dok³adnie Qba za 3k to sobie mo¿na kupic dawce ciekawych gratów a nie e32 które bêdzie mia³o byæ zajebistym autem do funu i klasykiem w jednym bo wg mnie daje i jedno i drugie

ogó³em ostatnio jak podliczy³em wszystkie wydatki na e32 to mia³bym za to e65 po lifcie z motorem 760i z roku 2007-2008 bez problemu hahahaha ale by³by szpan wtedy na lasencje a nie taka stara koby³± sie woziæ :)

fakt da sie po³woê tych rzeczy zrobiæ po tanio¶ci ale jako¶ zawieszenia marki jamex czy inne tego typu rzeczy do mnie nie przemawiaja w aucie o mocy 300km i wadze 2 ton :)

hamulce od dawna chcia³em bo seria w 740 jest po prostu s³aba wg mnie a z racji ¿e obecnie fura posuwa na poziomie 750i e38 w zasadzie trzeba cos z tym by³o zrobiæ

zawias tez dlatego zmieniony bo za duzo sie bestia przechyla³a na boki :)

dziêki za pochwa³y

obecne plany odrobic kupe siana wjeban± w autko i na razie nic nie tykac a za rok mo¿e malowanko ca³ej fury nowym lakierem pod orygina³ plus wszystkie nowe chromy listwy itp ale jak liczy³em to nastepne 12-13k tak¿e na razie to tylko plany

co do fotek auta odbieram je jutro i ju¿ sie nie moge doczekaæ jak odbiore pewnie cos wrzucê

ojj mario80 takich igie³ co sa u nas na allegro to bym se kupi³ po 1 na ka¿dy dzien tygodfnia pewnie za inwestyje w moja zabawkê ale nie sztuka miec 7 gówien lepiej miec 1 zajebistego woza :)

Do¶wiadczony U¿ytkownik
    Do³±czy³
    Aug 2008
    BMW
    740iA e-32
    Sk±d
    Rawicz Wlkp
    Blog
    1
    ma³e spyphoto od mechanika ale wóz dopiero jutro do odbioru :(((

https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.n...25d9604e0223d0

Zaawansowany U¿ytkownik Awatar mario80
    Do³±czy³
    Sep 2012
    BMW
    e32 750
    Sk±d
    Wawa
    Dok³adnie :-) Twoja ju¿ jest zajebista, a jak rzucisz jeszcze lakier to urwie du.... :-) A szpan na lasencje? Nie trzeba mieæ e65. Za ³adnym e32 te¿ siê ogl±daj±, wiêc pewnie chcia³yby siê te¿ przejechaæ :-D

Smerf Czepialski Awatar tuczi77
    Do³±czy³
    Oct 2008
    BMW
    E32 740iA
    Sk±d
    ONA --> DW
    Blog
    1
    Cytat Zamieszczone przez Zdzira 850I Zobacz posta
    ma³e spyphoto od mechanika ale wóz dopiero jutro do odbioru :(((

https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.n...25d9604e0223d0
    Pfff... Wygl±da niemal tak samo, jak przed w³o¿eniem tych 30 tysiêcy PLN. Do dupy z takimi modami...

:-P
    M-Systemy nie s± moimi faworytami, ale mo¿e z czasem kupisz lepsze ko³o. Reszta oczywi¶cie na PLUS.

P.S. Wiem gdzie parkujesz, podjadê kiedy¶ w nocy z lawet± ;)

Zaawansowany U¿ytkownik
    Do³±czy³
    Jun 2011
    BMW
    e32 735i
    Sk±d
    Legionowo
    O, to, to, to... ³adniutkie mody. I w sumie wygl±da to podobnie jak w moim zamy¶le, tylko jeszcze w lotka nie wygra³em :D Gratulujê igie³ki!

Zaawansowany U¿ytkownik Awatar Grey21
    Do³±czy³
    Jul 2013
    BMW
    Szara Dama e32 735i
    Sk±d
    Szczytno
    P.S. Wiem gdzie parkujesz, podjadê kiedy¶ w nocy z lawet± ;)
    Ja bêde pierwszy !
    Ostatnio edytowane przez tuczi77 ; 27-03-2014 o 21:22

Zaawansowany U¿ytkownik Awatar Byczus
    Do³±czy³
    Aug 2013
    BMW
    E39 530dAT, E32 730i V8 manual
    Sk±d
    Poznañ
    E32 nr1 w Polsce jak dla mnie
    Jest BMW E39 530dA Touring 2001r.

Jest BMW E32 730i V8 manual 1992r.

By³o BMW E34 525i manual 1991r.

Do¶wiadczony U¿ytkownik
    Do³±czy³
    Aug 2008
    BMW
    740iA e-32
    Sk±d
    Rawicz Wlkp
    Blog
    1
    Irek zmieni³em miejsce parkowania w³asnie z obawy o kradzie¿ i nie my¶le tu oczywi¶cie o forum bo ubezpieczyæ takiego auta sie niestety nie da :(((

W³asnie macie jakie¶ rady odno¶nie dobrego pokrowca na samochód ¿eby ³adnie przykry³ ca³a budê?????

Kó³ nie zmienie bo te spe³niaja kilka wymogó czyli sa jednoczêsciowe sa proste w myciu sa ³adne i sa kute oraz lekkie

dziêki za pochwa³y ale jeszcze trochê do idea³u przede mn± chcia³bym obszyæ wszystko nowa skórk± i do tego nowy lakier wtedy dopiero bêdzie wg mnie idea³

a co do numeru 1 to wg mnie mechanicznie w jeszcze lepszym stanie i wnêtrze bêdzie mia³ Qba w swoim 750i a kilka ³adnych aut tutaj na forum tez jest

cieszy mnie tez bo obecnie mam inne autko na codzien i e32 bedzie ju¿ tylko autem do funu :)

Uprawnienia umieszczania postów

• Nie mo¿esz zak³adaæ nowych tematów
  • Nie mo¿esz pisaæ wiadomo¶ci
  • Nie mo¿esz dodawaæ za³±czników
  • Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów
  •