Witam szanownych kolegow jak poznac czy e65 730d z 2004 r ma logic 7 oraz czy wystepowaly wersje e65 z zaslepkami na spryskiwacze lamp ale bez spryskow?
Witam szanownych kolegow jak poznac czy e65 730d z 2004 r ma logic 7 oraz czy wystepowaly wersje e65 z zaslepkami na spryskiwacze lamp ale bez spryskow?
Tak wystepowaly e65 bez fabrycznych ksenonow..
a jak masz ksenon w aucie fabrycznie to i spryski musza byc,jezeli nie ma to znaczy ze ktos kombinowal.
a co do Logic7..takie pytanie juz bylo w tym dziale wystarczy poszukac..
wchodzac w idriva w ustawienia dzwiekow (bass,balans itp.) bedzie funkcja wejscia w Logic7 jezeli ta nazwa jest nie widoczna to znaczy ze nie ma Logica
pozdro
Jerome Le Banner: "...W siłowni możesz wypracować sobie mięśnie klatki lub mięśnie ud. Nie możesz jednak wzmocnić swoich jaj, albo się z nimi urodziłeś albo nie..."
Ewentualnie odchyl lewy boczek w bagażniku i tam po skosie leży ogromny aluminiowy wzmacniacz ;D
Jak BEZI pisze - poszperaj w I-drive. Nic nie zepsujesz choc przyznam menu i poruszanie się po nim jest strasznie kiepskie i nie intuicyjne w E65. Po lifcie ciut poprawiono, ale i tak jest słabo :/ Oczywiście na tle innych BMW
Nie spotkałem takich - życie uczy ze jedynie na rynek skandynawski takie kwiatki potrafiły byc jak zwykłe lampy i spryski ale jak pisałem - nie spotkałem się z takim wynalazkiemZamieszczone przez ralf7742
Czyste sumienie wynika najczęściej ze złej pamięci
Ja w poleasingowej e65 730d spotkalem bez xenonow i bez parktonica z przodu :D :D :x
Jerome Le Banner: "...W siłowni możesz wypracować sobie mięśnie klatki lub mięśnie ud. Nie możesz jednak wzmocnić swoich jaj, albo się z nimi urodziłeś albo nie..."
a nie łatwiej posłuchać czy coś gra spod foteli przednich? W Logic7 chyba są woofery pod fotelami...? Chyba że w zwykłych też są..
BEZ KOMENTARZA..... ;D
Nie wiem czy w E65 jest tak samo, ale np: w E90/91 w tylnych drzwiach są umieszczone 2 głośniki na strone.
P.S.
Ja spotkałem nawet E65 730d bez skóry :/ Zdziwiłem się, że takie kwiatki też wychodziły z fabryki
spokojnie bo robi się OT.
E90/91 nie ma nic do rzeczy :/ To zupełnie inne samochody i w kwestii audio nie ma podobieństw.
Szperanie po I-drive prawdę powie. Jest jasna zakładka w menu: LOGIC7
Czyste sumienie wynika najczęściej ze złej pamięci
To rzeczywiście najprostsza metoda...Zamieszczone przez Szwed
Może nie do końca. Nagłośnienie HiFi też posiada woofery nie tylko HiFi ProZamieszczone przez Aldik
Tez tak mi sie wydaje.Ja nie mialem Logic 7 a pod siedzeniem mialem woofer..