Strona 4 z 4 PierwszyPierwszy ... 234
Pokaż wyniki od 31 do 37 z 37

Wątek: [mechanika] zawieszenie

Początkujący Użytkownik
    BMW
    750iL
    Szerokie felgi, opony w naciągu i niskie zawieszenie w tak ciężkich autach ma tyle wspólnego z praktycznością co burdele z dziewicami.

Polskie drogi są takie że w niektórych autach taniej byłoby zasponsorować beton do załatania dziur na drodze z domu do roboty i z powrotem niż coroczna wymiana całego zawiasu.

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    mk2
    Cytat Zamieszczone przez langstreckeE32
    Szerokie felgi, opony w naciągu i niskie zawieszenie w tak ciężkich autach ma tyle wspólnego z praktycznością co burdele z dziewicami.

Polskie drogi są takie że w niektórych autach taniej byłoby zasponsorować beton do załatania dziur na drodze z domu do roboty i z powrotem niż coroczna wymiana całego zawiasu.
    Jeden lubi mandarynki a 2gi jak mu nogi smierdzą. nie zawsze wygląd idzie z praktycznością. gdyby każdy tak podchodził do tematu jak by było nudno na naszych pieknych dziurawych drogach. Nie jestem tetrykiem by jezdzic pontonem lubie jak auto trzyma sie drogi w zakręcie a nie dostaje choroby morskiej

Vip Vip
    BMW
    e32 735ia + dupowóz :D
    Blog
    21
    Cytat Zamieszczone przez aurel
    Cytat Zamieszczone przez langstreckeE32

Jeden lubi mandarynki a 2gi jak mu nogi smierdzą. nie zawsze wygląd idzie z praktycznością. gdyby każdy tak podchodził do tematu jak by było nudno na naszych pieknych dziurawych drogach. Nie jestem tetrykiem by jezdzic pontonem lubie jak auto trzyma sie drogi w zakręcie a nie dostaje choroby morskiej

x2 ! - a ja mam nisko bo na fotach fajnie wygląda ;D i lubie slalomy :P

Zaawansowany Użytkownik Awatar ACS
    BMW
    E-38
    Dla mnie gleba to podstawa,lubię wytrzeszczać gały,a najlepsze jest jak na twardym zawiasie wpadniesz w dziurę że aż ciary po plecach przejdą i zastanawiasz się czy fela i opona cała ;)

Początkujący Użytkownik
    BMW
    750iL
    Polecam zrzeszenie się w postaci Klubu Wielbicieli Progów Zwalniających ;D

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    mk2
    e32maaaciek, my powinnismy sie zapisac do klubu nie będe jeżdził jak TETRYK

Vip Vip Awatar Dzuda
    BMW
    E32 735i ; MB 560 SEC 88'
    To jeszcze się nie zapisałeś? ;D