Witam wszystkich posiadaczy e38 :)
Niestety musze stwierdzić iz dotkneła mnie przerazliwa i nieuleczalna choroba jaka jest BMW:P
Moje poprzednie doswiadczenia z bawarkami pchneły mnie do zakupu e38 czego napewno nie załuję choc jednak moze z wiekszym motorem... Kupujac balem sie aby autko mnie nie zjadło teraz załuje że nie zdecydowałem sie na cztery literki za nerkami:( Spalanie chmm jest to krażownik szos i powinien duzo palic :D Ekonomiczna jazda na trasie w granicach 10,7 (LPG) ekonomiczna nie znaczy tempomat na 80:P
Co do samego autka Alusy 17, manual, i ......
...dwa baty do poganiania...
Wiem ze wygladaja dosc "dziwnie" ale w naszym pieknym kraju bez dobrej instalacji podsluchowej niedasz rady przejechac kawałka drogi nie tracac prawka :(
tyle o autku. Pozdrawiam wszystkich.
No fotkach nie widac cb niedługo zrobie nowe ciekawsze fotki:D
Niebieskie ringi usuniete na specjalne zyczenie panow umundurowanych (to juz nawet 50 po miescie nie moge sie bujac bo i tak mnie chaltują:P auto sprawdzali na wszystkie mozliwe sposoby "usterke" w postaci ringow usunelem od reki wiec tylko pouczenie z gasnice sie dostało:D) pieć minut pozniej prowizorycznie zalozone postojowki niebieskie, niedługo niebieskie ringi zastapia białe z niebieska poswiata...