Witam,
Jestem tutaj nowy. Od jakiego¶ czasu noszê siê z zakupem pierwszego w ¿yciu BMW - na pierwszy ogieñ posz³o E60 jednak z tego co zd±¿y³em ustaliæ nie jest to jaka¶ specjalna rewelacja je¶li chodzi o model (mowa o wyposa¿eniu, silnikach diesla zw³aszcza). Znajomy zaproponowa³ mi abym wzi±³ pod uwagê równie¿ E65 (2003/2004) - ale jak dobrze my¶lê 730d to ten sam silnik co i w E60 (218PS - po pierwsze wydaje mi siê z s³aby do tej paki a po drugie je¶li to to samo to bêdzie sprawia³ problemy). Przesz³o na benzynê - ale tutaj dylemat i temat morze - pojawia siê kwestia instalacji LPG - czy do modelu 735i mo¿na bezproblemowo za³o¿yæ LPG (rozmawiamy o renomowanych markach typu Prins czy BRC) i bezproblemowo siê poruszaæ ? jaki ma to wp³yw na ¿ywotno¶æ silnika - i jakie mog± byæ skutki "uboczne" powy¿szego zastosowania tego typu paliwa.
Proszê o wszelkie opinie na ten temat - zarówno Za jak i przeciw - oczywi¶cie bez wycieczek w stylu jak ciê nie staæ na paliwo do 7er kup sobie fabiê ... czy te¿ wiocha mieæ w BMW LPG
Pozdrawiam i dziêkujê z góry