Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Poka¿ wyniki od 21 do 24 z 24

W±tek: Gdzie za³o¿yæ dobry gaz do 730???

. ADMINISTRATOR Awatar Sebek
    Do³±czy³
    May 2007
    BMW
    E23/E38/E65
    Sk±d
    DZG
    Blog
    1
    Jest to zdanie Hrabiego - nie poparte zadnymi faktami - dlatego chyba musze zmienic jego wypowiedz na "moim zdaniem GAZ w BMW to SYF" ;D ;D ;D ;D

Kazdy ma prawo do swojego zdania - gdybym nie musial myslec o takich wydatkach jak benzyna - na pewno tez bym gazu nie wstawial - a 740 zmienil na Alpine B12 - no coz - oby takie czasy nadeszly ......
    Pozdrawiam, Sebek

Masz pytanie lub problem odno¶nie funkcjonowania forum, wspó³pracy ...
    Proszê o kontakt ze mn± .!

Zaawansowany U¿ytkownik Awatar hrabia81
    Do³±czy³
    Nov 2007
    BMW
    Chwilowo brak
    Sk±d
    Polska
    pablo_gl zgadzam sie z toba ze sa tacy ludzie ze jezdza tylko w niedziele a jak pada deszcz to ida na piechotke do kosciola. ja do nich nie naleze i bywaly tygodnie ze robilem moja besia 2500km tygodniowo. tak jak evan napisal moj czarny skarb jest w warsztacie (mechanik mi sie rozchorowal) autko bede mial dopiero w czwartek. jezdze teraz peugotem 307 kolegi (od pol roku ma zalozona sekfencje) wrazenia z jazdy sa zajeb...e :razz: . dopuki sie nie rozgrzeje gasnie i dusi sie. pamietam jeszcze jak samochod nie mial instalki jazda byla calkiem inna (chociaz to peugot i nie mozna tego nazwac jazda ;D ) rozumiem ze kazdy chce obnizac koszty eksploatacji ale co bysmy nie zrobili to nie osiagniemy poziomu wydatkow wlasciciela opla astry clasic. a teraz pytanie do specjalistow gazownikow co powiecie o instalacjach gazowych do diesla?
    P.P.K.K

Zaawansowany U¿ytkownik
    Do³±czy³
    Nov 2007
    BMW
    e38 735
    Sk±d
    boleslawiec
    to jest wlasnie idalny przyklad zle zrobionej instalacji gazowej. a tak w ogole w sekwencji ustawia sie temperature silnika przy ktorej gaz sam sie przelancza bo autko powinno byc troche nagrzane zanim przejdzie na gaz. a peugeot to nie auto tak jak kazdy francuz, oni wymyslili tylko jedna dobra rzecz.... lody :P :hah:

Super Moderator Awatar olejus
    Do³±czy³
    May 2007
    BMW
    BIEMDABLJU SEVEN FOUR FIVE
    Sk±d
    Wroc³aw
    Ja muszê siê wtr±ciæ do rozmowy > bo jest bardzo ciekawa :D i ka¿dy z Nas bêdzie mia³ tu racjê i ci co uwielbiaj± gaz i ci co nie.
    Dla przyk³adu powiem :

Opel corsa 1.0 (98) za 100 z³ przejadê ni± na benzynie oko³o 250 km
    BMW 728 (96) za 100 z³ na gazie je¿dzê 280 km

Wydaje mi siê ¿e mam wydatki nawet mniejsze od s±siada z opla astry classic :D jeszcze nic nie grzeba³em w silniku jedynie to katalizatory mi przewia³o :D
    Piæ trzeba ! Je¶æ mo¿na !

Uprawnienia umieszczania postów

• Nie mo¿esz zak³adaæ nowych tematów
  • Nie mo¿esz pisaæ wiadomo¶ci
  • Nie mo¿esz dodawaæ za³±czników
  • Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów
  •