Witam musze wymienic servo nie wiem jak sie za to zabrac.. pomozecie? pozdrawiam:)
Witam musze wymienic servo nie wiem jak sie za to zabrac.. pomozecie? pozdrawiam:)
Biały
Polecam zaopatrzyć się w TIS. Znajdziesz tam serwisową dokumentację różnych napraw. Z demontażem serwa nie powinno być większych kłopotów, ale trochę trzeba się narozbierać. Na pewno będziesz musiał zdemontować osłony nad pedałami w kabinie, żeby odkręcić serwo od ściany grodziowej.
Servo wymienione.. wsadziłem z 3.5L :) trzeba odkrecic osłony z pod kierownicy.. zdjac zabezpieczenie z pedała.. odkrecic 4 śróby od serva i wyciagnac.. oczywisćie pompe też wykrecić, jęzeli zostawiamy swoja i z powrotem wkrecic do nowego Serva..Zamieszczone przez sylwekk
POZDRAWIAM:))
Dziekuje Sylwek!! pomogłeś mi bardzo z tymi hamulcami :))
Biały
Nie ma sprawy... Tylko zasugerowałem, co należy. W e38, póki co, nie musiałem tego robić, ale trenowałem na e28 i e34.... Konstrukcje bardzo podobne....
Grunt, że jest sukces :P
No i gra :)
Mam rozumieć że trafna diagnoza z tym servem?
Czyste sumienie wynika najczęściej ze złej pamięci
Tak Sylwku zdiagnozowałeś dobrze i dzieki Tobie auto smiga..:D impreza wyszła bardzo tanio kupiłem od kolegi z 3.5 L Servo razem z pompa i zbiorniczkiem za 50 zł.. haha:D po wymianie hamulce smigaja jak zawsze.. :)Zamieszczone przez sylwek7
Biały
No i gra!
Czyste sumienie wynika najczęściej ze złej pamięci