Ile kosztowało zrobienie tego tylnego zawieszenia na orginałach?Zamieszczone przez MCGUMA
Pytam. Bo mi sie tucze tylne zawieszenie i będę się musiał w najbliższej przyszłości zabrać za wymianę tego wszystkiego na tylnym zawieszeniu.
Ile kosztowało zrobienie tego tylnego zawieszenia na orginałach?Zamieszczone przez MCGUMA
Pytam. Bo mi sie tucze tylne zawieszenie i będę się musiał w najbliższej przyszłości zabrać za wymianę tego wszystkiego na tylnym zawieszeniu.
nie pamietam dokładnie bo robilem to gdzies pod koniec wakacji, najdroższe były tuleje pływajace chyba po 150-170 zł za szt
Niestety mozna powiedziec ewidentnie ze ten typ tak ma :hihi:
P.S. głupio ze nie można tylko nic z tym zrobic tzn wyregulowac
Da się. Jeździć bardzo szybko w zakrętach wtedy nie tylko wewnątrz pójdą szybko a także na zewnątrz i nie będzie szkoda wyrzucić.Zamieszczone przez studentgrzes
Pozdrawiam
cos w tym jest ;D. Właśnie mi sie przypomniał tekst kierowcy motoru do policjanta z filmu "Job czyli ostatnia szara komórka" cytuje: Ale ja lubie z........ he he
Ja w swojej z przodu mam 255/35 18 i z tyłu 265/35 18 i nic mi nie ścina wiec to na pewno nie jest wina szerokiego kapcia wcześniej miałem z tyłu 255 i ścinało mi je od środka więc wymieniłem łączniki wahaczy i główne simerblocki tylnej belki i wszystko wróciło do normy a wcale nie robiłem tego na oryginałach . Kumpel ma w e32 275 oponkę z tyłu i musiał poszerzać nadkola i tez mu ich nie ścina .
Kubeł750
Głupie i najprostsze pytanie:
Ustawiłeś geometrię po naprawach??
---===Bo radość to suma drobnych przyjemności===---
*** UWAGA! ACHTUNG! ATTENTION! ATENCION! ***
Ze względu na ograniczony czas coraz rzadziej zaglądam na forum :(
W sprawach pilnych proszę o kontakt na maila coboss@op.pl pamiętajcie o zaznaczeniu, że jesteście klubowiczami!
ja jak kupilem moja to tez mialem 255/40/17 to rzecywiscie byla najbardziej zjedzona na srodku. W takim razie to ja juz sam nie wiem co jest grane jedni pisza że to normalne a u innych jest ok :razz:
chyba nie ale nie pamietam dokladnie ale pytanie czy geometria kół przednich bedzie miala aż taki wpływ na kąty kół tylnych?
w e32 z tyłu katów się nie ustawia a z przodu ustawia się tylko zbieżność
Kubeł750
nie będzie miało wpływu.Zamieszczone przez studentgrzes
Ale te felgi co masz to pewnie RH X-RAD wzór Ac Schnitzer :) I nie wywyższaj się bo masz takie jak ja ;) Szerokość 8" i ET10 które ma wpływ na lekko większe zużywanie od środka.
http://www.rh-alurad.de/bildholen3.aspx?id=1
Takie?
Do tego obniżone zawieszenie. Ale tył wygląda raczej seryjnie. Wrzuć większe fotki swojego autka.
Pozdrawiam
masz racje identyczny wzór i nie wywyższam się tylko nie widząc twoich felg RH nie mogłem powiedziec czy to jest to samo a teraz mogę ;). A tył chyba mam seryjny bo nowe spreżyny po zmianie nie podniosły autka do góry. Wiem ze sie z tyłu nic nie reguluje tylko ktoś pytał o zbierzność wiec się zastanawiałem co to ma wspólnego z tylnią osią.