Chyba ze szybkiego spotkania nici ;p
Chyba ze szybkiego spotkania nici ;p
Merc E500..zwija asfalt :) Ex Audi D3 4.2 benzyna LONG
Ja dziś nie dam rady, ewentualnie, może, gdyby tak, jeżeli, :) byli by chętni w weekend majowy, czyli za tydzień, gdzieś w góry na jeden dzień pojechać z rodzinami, dziewczynami, nażeczonymi, koleżankami czy chłopakami, ;) no nie wiem Wisła, Ustroń, Szczyrk, Zywiec, a może ktoś zna jakieś fajne miejsce gdzie moglibyśmy spędzić jeden dzień. Może byłby to ciekawy spocik gdyby pogoda dopisała, co sądzicie?
Oczywiście jest to tylko moja ot taka luźna propozycja :)
Możemy ,zobacz www.dsd.pl , można grilla zorganizować ,jest restauracja i super foty można zrobić ,to była kopalnia dolomitów :)
Nie byłem tam, choć wygląda że zimą jest tam więcej atrakcji. Poczekajmy na rozwój sytuacji, jest to długi weekend więc większość pewnie wyjeżdża na kilka dni, zobaczymy. :)
Dsd jest dobrym pomysłem :] Szkoda tylko ze chcecie to zorganizować długi weekend majowy . Na bank niestety mnie wtedy nie będzie :(
Chyba że w tym tyg co się zaczynhać będzie? Tak jak przed ostatnio na bm po 20 było czy jakoś tak? Luźna propozycja!
Merc E500..zwija asfalt :) Ex Audi D3 4.2 benzyna LONG
Mnie wszystko jedno, ustalcie termin i postaram się być :)
Ja to dopiero samochód skończyłem myć... ;D
...z pasji do samochodów, z miłości do BMW...
To ustalmy wstepnie na 30 Kwietnia ,piątek ,zajadę tam jutro i zapytam czy nie maja jakiejś imprezy zorganizowanej.
Myślę ,że spokojnie możemy zrobić grilla ,strzelić po browarku ,kto będzie z dziećmi też nie będzie zle ,jest tam plac zabaw dla dzieci i mini ZOO :)
30 tez odpadam :] Miłej zabawy życzę :]
Czy jest ten spocik na dsd :] ?