Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 18 z 18

Wątek: [ pozostale] Co myslicie o tej 7 ??

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post
    Początkujący Użytkownik
    Jezdzilem nia, jest wszystko na TIP-TOP, tylko jedno mnie martwi, cala byla malowana, bo sie gosc przyznal, ale ogladalem ja 3 razy, i nie ma na niej sladu, zeby byla uderzona!!

przebieg raczej faktyczny. wszystkie elementy narazone na zuzycie typu pedaly, galka biegow, kierowniczka, wszystko oki, fotele nie zniszczone, felga w bagazniku niebyla wogole jezdzona. wszystko dziala, tylko macie racje, GOLAS, chyba bede musial jeszcze poczekac z kupnem MOJEJ wymarzonej 7.
    silnik pracuje rowno, tylko swieci sie kontrolka od zuzycia okladzin hamulcowych.

Vip Vip
    BMW
    e38 750iL, e66 750iL :)
    hmm, ja diesla nie polecam choć jak Ci odpowiada to ok..

Cóż mogę Ci powiedzieć o cenie.. jak Ci pasuje to wszystko gra.. Ja osobiście wolałbym poszukać na zachodzie bo za 50k masz kupę euro.. kupisz naprawdę coś w mega stanie i z mega wypasem..

Ja 98r. model 99 też srebrną sprzedałem za 38k... a brakowało jej tylko EDC (regulacji siły tłumienia amorów).

Początkujący Użytkownik
    moj problem polega na tym, ze mam kilk aut, i miedzy innymi ma Pajero w super stanie, jedyna bolaczka jest jego silnik 3,0 V6 (oczywiscie dla kupujacych), niemoge go wogole sprzedac, nawet zalozylem gaz za prawie 7000 zl. i nic, nikt nawet niechcial sie zamienic, raz trafil sie facet z renaultem, ALE reno - porazka!!

I dlatego mam nauczke, ze aby cos sie sprzedalo to musi byc diesel. Ja bym wolal taka benzynke V8. ale ze wzgledu na pozniejsze problemy ze sprzedaza - diesel.

A tu gosc przejechal sie moim MISKIEM, odpowiada mu,chce sie zamienic, tylko chce zebym mu doplacil, no ale caly czas siedze i mysle. Szkoda mi oddac pozadne auto za niewiadomo do konca CO??
    Bo BMW jest z wloch!! I tu kolejny bol. Wszyscy mowia zeby go nie brac bo z wloch!!!!

Pozdrawiam i dziekuje ze mnie sciagacie na ziemie. bo pewnie gdyby nie To FORUM, to bym sie zamienil juz w PIATEK!!

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    e38 735
    ludzie ! auto moze miec taki przebieg jesli ktos malo jezdzil itd itd ale to auto ma 7 lat a co najwazniejsze to diesel !!!!!!!! najlepiej sprawdzic w serwisie kiedy ostantio bylo diagnozowane albo ostatnich kilka wizyt i tam jest podany przebieg i po wizytach widac ile mniej wiecej km auto robilo w tym czasie. troche jezdze za autami do niemiec i to co sie tam dzieje to szkoda slow, bardziej kombinuja niz "polacy". jesli w serwisie przebieg da sie potwierdzic no to gratuluje ze trafil sie diesel z takim przebiegiem! pozdrawiam i rowniez wesolych swiat !
    P.S tak na marginesie to te silniki robia duzo wiecej wiec nie ma sie co spierac ile ma nalatane wazne zeby byla zadbana i dobrze utrzymana

Vip Vip
    BMW
    750iL840Ci730LiK53
    moj ojciec ma e39 z 2001r z przebiegiem 130tys i fajera wyglada o niebo lepiej,

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    F07 530D
    Witam, na pewno nie za tę cenę!!! Jak dla mnie to skóra na kierownicy za bardzo jak na ten przebieg wyeksploatowana, a poza tym zaparowana lampa przednia od kierowcy. Sam mam taką z tego roku i w Czerwcu dałem o wiele mniej, a to już przecież 6 m-cy temu. Ja bym swoją sprzedał o wiele taniej, pozdrawiam

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    E46 328Ci
    Golas i do tego malowany z włoch za 50tys ;D Sorry ale nie napalaj się. Z włoch to pewnie poobijany był poszpachlowali i pomalowali. Pomyśl, że kupujesz auto za cenę z kosmosu, które już było porozbierane do malowania, ma nieoryginalny lakier. Jak byłoby idealne to po kiego grzyba ktoś by malował.

Pozdro Szymon

Koledzy mają rację. Za te pieniądze można na prawde świetny wypas kupić. Oglądałem jakieś 3 miesiące temu kilka aut w tym komisie i byłem załamany. A malowanie calego auta to już wogole jakas porażka. Kilku znajomych kupiło tam auta i opinie są conajmniej negatywne. Podpisowuja tanim kosztem żeby je później pogonić za grubą kapuchę. Ja bym sobie zdecydowanie odpuscił to auto.

Uprawnienia umieszczania postów