-
Początkujący Użytkownik
Jezdzilem nia, jest wszystko na TIP-TOP, tylko jedno mnie martwi, cala byla malowana, bo sie gosc przyznal, ale ogladalem ja 3 razy, i nie ma na niej sladu, zeby byla uderzona!!
przebieg raczej faktyczny. wszystkie elementy narazone na zuzycie typu pedaly, galka biegow, kierowniczka, wszystko oki, fotele nie zniszczone, felga w bagazniku niebyla wogole jezdzona. wszystko dziala, tylko macie racje, GOLAS, chyba bede musial jeszcze poczekac z kupnem MOJEJ wymarzonej 7.
silnik pracuje rowno, tylko swieci sie kontrolka od zuzycia okladzin hamulcowych.
-
Vip
Vip
hmm, ja diesla nie polecam choć jak Ci odpowiada to ok..
Cóż mogę Ci powiedzieć o cenie.. jak Ci pasuje to wszystko gra.. Ja osobiście wolałbym poszukać na zachodzie bo za 50k masz kupę euro.. kupisz naprawdę coś w mega stanie i z mega wypasem..
Ja 98r. model 99 też srebrną sprzedałem za 38k... a brakowało jej tylko EDC (regulacji siły tłumienia amorów).
-
Początkujący Użytkownik
moj problem polega na tym, ze mam kilk aut, i miedzy innymi ma Pajero w super stanie, jedyna bolaczka jest jego silnik 3,0 V6 (oczywiscie dla kupujacych), niemoge go wogole sprzedac, nawet zalozylem gaz za prawie 7000 zl. i nic, nikt nawet niechcial sie zamienic, raz trafil sie facet z renaultem, ALE reno - porazka!!
I dlatego mam nauczke, ze aby cos sie sprzedalo to musi byc diesel. Ja bym wolal taka benzynke V8. ale ze wzgledu na pozniejsze problemy ze sprzedaza - diesel.
A tu gosc przejechal sie moim MISKIEM, odpowiada mu,chce sie zamienic, tylko chce zebym mu doplacil, no ale caly czas siedze i mysle. Szkoda mi oddac pozadne auto za niewiadomo do konca CO??
Bo BMW jest z wloch!! I tu kolejny bol. Wszyscy mowia zeby go nie brac bo z wloch!!!!
Pozdrawiam i dziekuje ze mnie sciagacie na ziemie. bo pewnie gdyby nie To FORUM, to bym sie zamienil juz w PIATEK!!
-
Zaawansowany Użytkownik
ludzie ! auto moze miec taki przebieg jesli ktos malo jezdzil itd itd ale to auto ma 7 lat a co najwazniejsze to diesel !!!!!!!! najlepiej sprawdzic w serwisie kiedy ostantio bylo diagnozowane albo ostatnich kilka wizyt i tam jest podany przebieg i po wizytach widac ile mniej wiecej km auto robilo w tym czasie. troche jezdze za autami do niemiec i to co sie tam dzieje to szkoda slow, bardziej kombinuja niz "polacy". jesli w serwisie przebieg da sie potwierdzic no to gratuluje ze trafil sie diesel z takim przebiegiem! pozdrawiam i rowniez wesolych swiat !
P.S tak na marginesie to te silniki robia duzo wiecej wiec nie ma sie co spierac ile ma nalatane wazne zeby byla zadbana i dobrze utrzymana
-
Vip
Vip
moj ojciec ma e39 z 2001r z przebiegiem 130tys i fajera wyglada o niebo lepiej,
-
Zaawansowany Użytkownik
Witam, na pewno nie za tę cenę!!! Jak dla mnie to skóra na kierownicy za bardzo jak na ten przebieg wyeksploatowana, a poza tym zaparowana lampa przednia od kierowcy. Sam mam taką z tego roku i w Czerwcu dałem o wiele mniej, a to już przecież 6 m-cy temu. Ja bym swoją sprzedał o wiele taniej, pozdrawiam
-
Zaawansowany Użytkownik
Golas i do tego malowany z włoch za 50tys ;D Sorry ale nie napalaj się. Z włoch to pewnie poobijany był poszpachlowali i pomalowali. Pomyśl, że kupujesz auto za cenę z kosmosu, które już było porozbierane do malowania, ma nieoryginalny lakier. Jak byłoby idealne to po kiego grzyba ktoś by malował.
Pozdro Szymon
-
Vip
Vip
Koledzy mają rację. Za te pieniądze można na prawde świetny wypas kupić. Oglądałem jakieś 3 miesiące temu kilka aut w tym komisie i byłem załamany. A malowanie calego auta to już wogole jakas porażka. Kilku znajomych kupiło tam auta i opinie są conajmniej negatywne. Podpisowuja tanim kosztem żeby je później pogonić za grubą kapuchę. Ja bym sobie zdecydowanie odpuscił to auto.
Uprawnienia umieszczania postów