Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 13 z 13

Wątek: Telefon

Maciej Vip Awatar sennapowieka
    BMW
    ORIENT
    Cytat Zamieszczone przez mogewszystko
    jest możliwość wyłączenia telefonu na stałe?
    Tak, odczepiając kable w podłokietniku np.

jak wygląda sprawa jak wsadzę 2 karty?
    Nigdy tego nie robiłem, ale podejrzewam, że drugiej nie będzie "widział" ... a może na odwrót- sprawdź- daj znać :]
    Pewność na każdym kilometrze ...

Vip Vip Awatar wisior
    BMW
    BMW E61 525ia
    koledzy włączając się do tematu telefonu, jest możliwość wyłączenia telefonu na stałe? chodzi mi o to żeby się nie załączał przy każdym zapaleniu silnika.

a pytanie drugie to jak wygląda sprawa jak wsadzę 2 karty? jedna w tel i jedną w centralkę? która będzie działać? po co są dwa wejścia na kartę?

1. najprościej wyciągnąć bezpiecznik w bagażniku od telefonu są nad akumulatorem .
    2. w 7er nie testowałem tego ale w żony e39 telefon jest taki sam i tam to przerabiałem , jakis niemiec w bagażniku zostawił swoją karte a ja nie wiedząc o tym wsadzałem swoją w podłokietnik i efekt był taki że nie widział ani tej niemieckiej karty ani mojej .............

Zaawansowany Użytkownik Awatar mogewszystko
    BMW
    728i + LPG
    [quote="wisior"]1. najprościej wyciągnąć bezpiecznik w bagażniku od telefonu są nad akumulatorem . [/quote

też o tym myślałem ale gdzieś słyszałem że ten bezpiecznik obsługuje jeszcze coś innego a mi chodzi tylko o telefon
    To jest tylko kwestia czasu ;)

Uprawnienia umieszczania postów