"...ale Urwał ;D , ale to było Dobre :D a mógł chłop jeździć a tu go Tak opukują ...." szybkość - przyznam, że była Duża, ale wniosek nasuwa się sam "Brak Wyobraźni" u obu kierowców.![]()
"...ale Urwał ;D , ale to było Dobre :D a mógł chłop jeździć a tu go Tak opukują ...." szybkość - przyznam, że była Duża, ale wniosek nasuwa się sam "Brak Wyobraźni" u obu kierowców.![]()
Panowie, z całym szacunkiem, ale Stilo jadące 160 i dostające dokładnie w bok strzała od BMW jadącego 120... Może koleś 500 metrów wcześniej tyle jechał, może wyhamował do 80, nie wiem, ale na pewno przy takich prędkościach jak są podane, gdyby doszło do zderzenia Stilo by przestało istnieć. Zakończyło by się na kilku spektakularnych dachach. Ja rozumiem, że w nowych autach są te wszystkie wzmocnienia boczne itd, ale bez przesady. Stilo jest całkiem nieźle puknięte, ale z tych 160 w momencie uderzenia to mu została może połowa, może trochę więcej.
Ex BMW: E34 525i '89, E38 740i '95, E38 750 iL '00, Jag X330
Słuchajcie, wiadomo, że w takich wypadkach człowiek zazwyczaj niewiele pamięta co dokładnie było w chwilę przed wypadkiem, więc mógł się trochę pomylić....
Biorąc pod uwagę jednak 3 pasy w jedną stronę, to że miał pewne zielone i puste o tej porze ulice, zakładam, że mógł jechać z taką prędkością ;)
Panowie, uderzmy się w piersi kto z nas tak nie jeżdzi naszymi autami w których nie czuć prędkości.Na pewno wszyscy jadą w mieście 50 km/h ;D
Byłem na skrzyżowaniu kilkanaście minut po dzwonie i faktycznie widziałem "masakrę" . Stilak był lekko mówiąc rozerwany mam foty w tel (wrzucę jutro) i do tego jak usłyszałem kierowca stilaka miał prawko od miesiąca ..... Co nie zwalnia z myślenia kierowcę BMW ... mimo,że pora była z lekka mówiąc pózna to niedaje nam prawa do braku ograniczonego zaufnia wzgldem innych użytkowników dróg ....
Oboje przesadzili z prędkośćią. Dobrze, że żyją. Rozumiem, każdy znam pewnie czasem przekracza dozwoloną prędkosć. Zrozumiał bym to 160 czy 120 na zwykłej prostej z dala od zabudowań ale na skrzyżowaniu bez względu na to czy na zielonym czy na czerwonym to lekka przesada. Jak by oboje jechali 80km/h to by tego wypadku raczej nie było.
BMW pięknie się wgieło przodem, drzwi pewnie bez problemu sie otwierają - jednak co beemka to beemka.
A fiat hmm no cóż, od dawna mówiłem że mają kiepskie silniki, nawet własna maska je wypluwa :D
\No nie wiem ten fiat nie wygląda wcale źle, drzwi nie weszły do środka za mocno , poduszki zadziałały, jeśli kierowca wyszedł z tego bez większych obrażeń to nie można mówić że ten fiat to dziadostwo.Zamieszczone przez Aldik
X5 4,8 i , poszukiwana E38 750 V12
Eee tam nie znasz sie hehe <lol>Zamieszczone przez bitek-bitek