.........................
.........................
Ostatnio edytowane przez Neuf ; 16-01-2011 o 11:38
siemaneczko fantastyczny opis opla :hah: [glow=red:6fa83dc2ee][/glow:6fa83dc2ee]
dobry klient :D przynajmniej szczery ;D
Moje milosci.... zona , E38 i wkrotce synek...
Jesli wszyscy tak szczerze opisywaliby sprzedawane auta to przynajmniej polowa aut wystawianych na allegro mialaby podobny opis... ;D ;D ;D
Każdy człowiek jest jak książka, ma dobre strony, wystarczy tylko przekartkować te złe !!!
optymista :D ja myśle że jakieś 70%-80% ;DZamieszczone przez boss740i
Moje EX - E38 730i '95, E38 735iA '98
ale gamon. ciekawe czy sprzedal czarna kurwe? :hah:
P.P.K.K
Hehe ależ ona ma silnik BMW :D
no i pewnie przez tego tdsa tak go znienawidził.
Zamieszczone przez wiku
Wiku niezajechany TDS i wlasciwie pielegnowany chodzi super i jest calkowicie bezawaryjny :] niestety te "niezajechane" w PL to moze jakies 5% wszystkich TDSow
Każdy człowiek jest jak książka, ma dobre strony, wystarczy tylko przekartkować te złe !!!
powiem wam lepszą akcję :D Zauważyliście, że na alledrogo jest ostatnio multum mercedesów okularów w210 i to w atrakcyjnych cenach. Zazwyczaj silnik 2.2 CDI i przebieg 200-150tys. km
A więc można BARDZO tanio kupić takiego mercedesa w zza zachodniej granicy w wersji taxi. Charakterystyczny beżowy kolor, taki mesiek ma zazwyczaj przebieg minumum 500tys. km. Taki mesiek PRAWIE* niczym się nie różni od zwykłej cywilnej wersji więc idzie do lakiernika, ten maluję go na inny kolorek i jego cena odrazu wzrasta o jakieś 10 tys. zł :)
*Napisałem PRAWIE ponieważ jest pare szczególików które różni poza kolorem tą taxówkę od cywila
Wiem bo miałem doczynia z takim oto procesem "cywilizowania" taxówki. W rodzinie robili tak dwa mercedesy w210 na handel i 3 w211 na życzenie znajomego.
Pozdrawiam ;)