Przed zakupem nowych odblysnikow dowiadywales sie moze o koszt napylenia starych? Tak z ciekawosci jaki jest koszt nowych?
Przed zakupem nowych odblysnikow dowiadywales sie moze o koszt napylenia starych? Tak z ciekawosci jaki jest koszt nowych?
Bardzo fajnie dbasz o auto . Każda zmiana choć na pozór mało spektakularna to wnosi wiele i zapewne pozwala coraz bardziej cieszyć się siódemką . Oby więcej podobnych galerii tu było :)
Za parę odbłyśników zapłaciłem 160 zł + 160 zł kaucji która jest zwracana po odesłaniu swoich starych odbłysników.
Ceny napylania zaczynają się od 50 zł za sztukę.
e38 m62TUb44 740i
Fajnie wiedzieć, że znane nam "sreberko" ma się dobrze i nadal cieszy :)
O w morde Tomaszek tak sobie obejrzałem wątek i jestem pełen podziwu dla zaangażowania czasowego i finansowego. Godne pozazdroszczenia. A propo wydanej kasy wystarczyło by zapewne na jedno a może i dwa inne egzemplarze siudemy ;-)
Moja 7er zdobywczyni I miejsca w kategorii E65 na zlocie Ślesin 2014.
No niestety, rzeczy które porobiłem w samochodzie kosztowały sporo pieniążków. Za sumkę wrzuconą w samochód w 2013 roku kupiłbym pewnie ładne e65 745i :D
Z jednej strony mam staruszka, który śmiga jak nowy samochód, z drugiej strony chyba troche też przeholowałem z tym wszystkim. Zorientowałem się po wszystkim, że gdybym tego nie porobil i sprzedał 7ke, kupiłbym sobie ładne e60 550i.
Tu jest ten bardzo duży dla mnie plus, bo moje e38 jest idealnie spersonalizowane pode mnie. Ma wszystko to co chciałem aby było i tego się trzymałem. Doszedłem aktualnie do momentu, gdzie nic już nie modzę i nie kombinuję, a dbam jedynie o to aby stan samochodu był jak najlepszy
Ostatnio edytowane przez tomaszeklolek ; 09-03-2014 o 20:32
e38 m62TUb44 740i