śliczne auto, tylko pogratulować
śliczne auto, tylko pogratulować
Dokładnie, gdzie byłeś jak Cię nie było :)?! Kilka fotek naprawdę wymiata !
B.-ądź M.-arce W.-ierny
Opel Signum
BMW jeszcze kiedyś kupię ;p
Ex- BMW e28 524td, e38 728i,e66 735LI , e36 316i 1.9 compact ,e46 M3 SMG ;)
Prewencyjna wymiana czujnika wału:
![]()
e38 m62TUb44 740i
No no...fotki fajne...autko też...gratulacje...;)!!
Dalsze wiosenne remonty:
![]()
I zmiana hamulcy:
OE Piasty BMW ze śrubą mocującą i osłonką, komplet tarcz kotwicznych wymieniałem rok temu
Tarcze ATE wentylowane od 750i, klocki również od 750i
Zaciski po kompletnej regeneracji i malowaniu proszkowym, wymienione wszystkie gumki, tłoczki, odpowietrznik. Również od 750i.
e38 m62TUb44 740i
Wleciały 4 nowe lambdy:
Ciut jeszcze pogrzebałem w samochodzie.
Wymieniłem podporę wału na ori BMW, do tego wał zawiozłem na wyważanie.
Tak wygląda komplet hamulcy z 750i (lub jak kto woli 740D) po przejechaniu 1000 km - pierwsze wrażenia - jest SUPER! o wiele lepiej hamuje, delikatne naciśnięcie i bardzo ładnie samochód zwalnia z każdej prędkości.
Dopadła mnie też przypadłość e38 i tunera Becker BM24. Po wjechaniu w nierówność na drodze, traciłem dźwięk. Wjechanie w kolejny wybój dźwięk wracał. Tuner wymontowany, podgrzałem luty na końcówkach mocy i śmiga aż miło
A na koniec wpadły nowe znaczki BMW, na jednym starym zaczął schodzić klar, na drugim był też już mały purchelek na klarze więc wleciał komplet
Montaż rolety:
i emulatora zmieniarki mp3:
![]()
e38 m62TUb44 740i
Widzę , że nie bawisz się w półśrodki:D. Bezawaryjności życzę.Samodzielnie wszystko ogarniasz?
rozumiem ze sie ktos cieszy, ale o so chosi z tym umieszczaniem fotek jakichs poszczegolnych czesci ??
Kupa fajnej i dobrej roboty - ale proponuje założyć bloga i tam to umieszczać na bieżąco bo w temacie powitalnym poginie Ci to
https://7er.pl/signaturepics/sigpic836_6.gif SIEDEM GRZECHÓW GŁÓWNYCH !!!
tak JEst dobra robota;))
i Widac sporo wkładu finansowego robi robote;)) Pozdrawiam