Strona 4 z 8 PierwszyPierwszy ... 23456 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 31 do 40 z 76

Wątek: [e38] 740i Nowe fotki

Początkujący Użytkownik Awatar mynio88
    BMW
    BMW E32 730i R6
    Siemaneczko :D

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    e38 740i
    Blog
    19

jak wykrecic przystawke do telefonu? Wkurza mnie ale nie wiem jak odkrecic i zabieram sie juz pol roku za to
    e38 m62TUb44 740i

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    BMW E38 740 1994r
    Ładne zadbane wnętrze ;) Z podstawką popieram -będą niezakłócone linie wnętrza ;)

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    e38 740i
    Blog
    19
    jak tą podstawkę wykręcić ?
    e38 m62TUb44 740i

Zaawansowany Użytkownik Awatar GRABA730i
    BMW
    E36 316i/E 38 m60b40 740iA V8/E46 318i
    poprostu piekna co rtu duzo mowic sliczny i zadbany egzemplarz

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    e38 740i
    Blog
    19

[img]http://img146.imageshack.us/img146/1***/dsc06631y.jpg[/img]

[img]http://img810.imageshack.us/img810/4991/dsc06***l.jpg[/img]
    e38 m62TUb44 740i

Vip Vip Awatar Marecki7er
    BMW
    e32 740iA M62B44
    Poradziłeś sobie z podstawką? Miałem taki problem w e34 też się męczyłem kilka miesięcy, ale w końcu zebrałem się w sobie obejrzałem ją z każdej strony, znalazłem śrubki i odkręciłem. Może w e38 jest tak samo, wątpię żeby to było skomplikowane.

Autko ładne :)

Leszek VIP Vip Awatar siudema
    BMW
    było e32 m30b35 II89r będzie ...?
    Witam ,ładna siudemeczka :)
    Lepiej stracić sekundę w życiu , jak życie w ciągu sekundy

http://dachy-trzcinowe.pl/

Smerf Czepialski Awatar tuczi77
    BMW
    E32 740iA
    Blog
    1
    A tak ogólnie doszedłeś do ładu już z nią, bo pamiętamy, że za równo Krzysiek tuż przed sprzedażą jak i Ty tuż po kupnie mieliście jakieś kłopoty. Sreberko się uspokoiło i nie kaprysi już?

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    e38 740i
    Blog
    19
    Co do awarii krzyśka, wyglądało to tragicznie a winny był tylko jeden z przekaźników czy tam bezpieczników, który zrobił zamieszanie a tak naprawde była to błachostka
    Moje awarie nie miały jakiegokolwiek wpływu na to co działo się wtedy u 7ki, jednak gdy oddawalem samochod do mechanika był bardzo uprzedzony co do niego i bał sie go wogóle dotknąć, chyba siedzi tu na forum albo ktoś mu coś naopowiadał :D

Co do mojej pierwszej awarii, tez wyglądało to tragicznie, a w rezultacie okazało się że winny był czujnik temperatury w termostacie.
    2 miesiące po tym znowu coś silnik nie chciał współpracować. Problem był z zasilaniem jednego wtrysku czy jego zapchaniem, zapłaciłem mechanikowi grosze za zrobienie tego, nie pamietam jak mi to tłumaczył co było ale naprawa kosztowała grosze, bo jakis kabelek sie wyczepil czy cos w tym stylu.
    3 awaria znowu wygladała tragicznie, a została usunięta wymianą katalizatorów na strumienice.

Także jak widać miałem pecha po prostu do trzech niewielkich usterek, które udało sie wyeliminować. Nic poważnego sie z samochodem nie dzieje. Jezdzi jak powinien. Mialem też wrażenie że Vanosy głośno pracują, ale zalałem ostatnio nie Valvolinem tylko Motulem i jest ciszej o wiele. Pozatym ogladalem ostatnio e38 które miało realny przebnieg 300 tys to jej vanosy w m62 chodzily o wiele glosniej i w koncu dalem sie przekonac mechanikowi ze wszystko jest ok i nie mam sie nimi przejmowac

Zawieszenie przez cały rok nie wydało najmniejszego stuku, dopiero teraz zimą cos tam slysze i proboje zdiagnozowac, wahacze, tuleje wszystko jest miodzio, takze pewnie wrzuce nowe amortyzatory.
    Jestem mega zadowolony z samochodu, jezdzi naprawde dobrze

Jak mialem problemy z tym czujnikiem albo katami, i zaraz po kupnie gdy wiadomo bylo ze cos było nie tak z samochodem kazdy wmawial mi ze cos jest z nim nie tak, moze sam krzychu wystraszyl sie tej awarii i zobaczyl ze czasem ciezko jest z e38 jak nie wiadomo jak dojsc do usterki. W kazdym badz razie samochod jezdzi bez problemu, a usterki ktore byly nie unieruchomily samochodu tylko wplywaly na to ze silni cos mniej równo pracował. Nie było czegos takiego ze samochod stanal na trasie i kaplica. Zapalil sie check, spadła moc, a ja dojezdzalem za kazdym razem do domu i samochod jechal spokojnie do warsztatu prawie 50 km
    Ostatnio edytowane przez tomaszeklolek ; 25-01-2011 o 22:06
    e38 m62TUb44 740i

Uprawnienia umieszczania postów