Witam
pad³o mi co nieco i
mam do wyboru dr±¿ek kierowniczy ¶rodkowy do e32
febi lub meyle
jakie¶ podpowiedzi
Pozdrowienia
Witam
pad³o mi co nieco i
mam do wyboru dr±¿ek kierowniczy ¶rodkowy do e32
febi lub meyle
jakie¶ podpowiedzi
Pozdrowienia
robertczapla
Febi markowo lepsza firma ale Meyle te¿ trzyma klasê - mam kilka elementów ich produkcji w aucie i nie mam zastrze¿eñ. Oszczêdniej bêdzie braæ Meyle i chyba to bym zak³ada³ :)
febi kosztuje 250 z³ a meyle 200z³ wielkiej ró¿nicy nie ma ale chodzi³o mi o do¶wiadczenie w korzystaniu z tych czê¶ci kupi³em chiñczyka i pora¿ka rok i wybity ,przejechane mo¿e 5 ty¶ (resztê czasu w roku robi³em remont silnika)
robertczapla
w nich:Zamieszczone przez robertczapla
http://www.czescidobmw.pl/index.php?cPath=1643
za 280 jak widaæ jest TRW to lepsza jako¶æ. Co do dr±¿ków kiedy¶ za³o¿y³em firmy OCAP i po 200 km zacz±³ piszczeæ a potem z³apa³ takie luzy ¿e szkoda gadaæ... a je¿d¿ê ostro¿nie :(
Kupi³em TRW i testuje...
Aha i tuleje kup te¿ - ona czêsto wyrabia dr±¿ek.
http://www.czescidobmw.pl/product_in...roducts_id=283
Pozdrawiam
U¿ywam amorów meyle'a i nie narzekam
TRW mam klocki oraz kilka rzeczy w zawieszeniu
to dobre firmy s± :]
Pewno¶æ na ka¿dym kilometrze ...
Dziêki za podpowied¼
Michael tulejka wymieniona trochê wcze¶niej i sztywna jest jak trzeba ....
robertczapla
Meyle robi jeszcze seriê HD - czê¶ci wzmocnione - wiêksze ga³ki itp - idealne na nasze drogi. Tylko chyba do e32 z HD nie ma nic.
A do E38 robi?Zamieszczone przez xsilver
~~ черный бумер ~~
Moje BMW - E38 735iA M62 i E39 530d M57
EX - E30 316i, E34 525i, E32 730iA, E34 525TDS'A
Trzeba sprawdziæ, ale tak na szybko znalaz³em, ¿e robi± tuleje przednie HD, zestawy wahaczy (tylko nie wiem czy one maj± same tuleje hd czy te¿ ga³ki wzmocnione), ³±czniki stabilizatorów itp.Zamieszczone przez max mt
Do e32 widzê, ¿e te¿ jest podobnie (ostatnio chyba wypu¶cili wiêcej).
W³a¶nie tego nie znajdziesz :?Zamieszczone przez xsilver
A je¶li chodzi o dr±¿ek ¶rodkowy, to jeszcze MOGG robi dobre i trwa³e (chyba nawet lepsze od febi...chocia¿ tu wolê ugry¼æ siê w jêzyk przed tym stwierdzeniem - bo nie potwierdzone naukowo)
Okres i wyp³ata... jedno i drugie jest co miesi±c, a jak nie ma to znaczy, ¿e kto¶ was zdrowo wyrucha³...