Prosze o porade jakie elementy musze kupić aby uruchomić TV w moim E65?
Napewno tuner hybrydowy - średnio 1200 zł
Antene ze wzmaczniaczem, jakieś przewody i jakiś swiatłowodzik bo trzeba będzie wpiąć sie w magistrale?
Prosze o porade jakie elementy musze kupić aby uruchomić TV w moim E65?
Napewno tuner hybrydowy - średnio 1200 zł
Antene ze wzmaczniaczem, jakieś przewody i jakiś swiatłowodzik bo trzeba będzie wpiąć sie w magistrale?
Znajomy z forum BMW Klub wlasnie niedawno zmienial w swoim E60 navi z biznes na pro i był bardzo zadowolony z efektów (koszt ze sprzętem 3600 PLN). Najlepiej skontaktuj się z gościem ktory moduł od razu Ci założy i odda sprawne auto.Zamieszczone przez mbbrzoza
Tu wspomnianego elektronika złapiesz: http://www.allegro.pl/item979034927_...01_f10_gt.html
Właśnie sęk w tym, że zakładając sam zamknę się w 2000zł... kwestia w tym czego potrzeba do kompletu?
Nie jest to nic skomplikowanego, nie trzeba nic wiercić, wyrzynać itp. :)
Soft też mam więc powinienem sobie poradzić z ewentualnym kodowaniem, choć wydaje mi się że nie ma potrzeby specjalnie nic aktywować poza zakodowaniem modułu video do auta.
A właśnie co to jest to video w zakładce Entertiment czy jakoś tak? 8/
I po co są dwa CD po jakiego grzyba?
BMW sie nie psuje
Jedno CD jest do włączania CD z deski rozdzielczej,a drugie do zmieniarki CD (do zmieniarki jest znaczek CD z 3 poziomymi kreseczkami z boku).Zamieszczone przez Marek760i
Ta funkcja służy do przełączania między sygnałem Audio i Video(jeżeli jest coś podpięte do tych żródeł)Zamieszczone przez Marek760i
Jerome Le Banner: "...W siłowni możesz wypracować sobie mięśnie klatki lub mięśnie ud. Nie możesz jednak wzmocnić swoich jaj, albo się z nimi urodziłeś albo nie..."
No tak ale po co tyle tego, przecież i tak się nie da oddzielnie słuchać.
BMW sie nie psuje
Możesz wybrać czy chcesz teraz słuchać ze zmieniarki czy z CD z deski(moim zdaniem bardzo mądre)Zamieszczone przez Marek760i
OK. Koniec OT w tym temacie.Jeżeli masz więcej pytań ,załóż osobny temat.
Jerome Le Banner: "...W siłowni możesz wypracować sobie mięśnie klatki lub mięśnie ud. Nie możesz jednak wzmocnić swoich jaj, albo się z nimi urodziłeś albo nie..."
No i dołożone TV ;)
Reasumując:
-moduł video FBAS
-wzmacniacz antenowy lewy
-wzmacniacz antenowy prawy
-wiązka kablowa z ASO (elektryka+anteny)
-zmiana klucza auta i przekodowanie
ogólnie wyniosło mnie to 1800 zł
jak by co to mam jeszcze taki komplet - za tyle samo odstąpie
teraz szukam zmieniarki DVD