Z mniejszych wpadek to jeszcze zepchnięcie motocyklisty jakieś kilka lat temu w Warszawie, ale to było podobno zgodne z przepisami (podobno bo nie czytalem źródła). Myślę, że znajdzie się tego jeszcze sporo.
Z mniejszych wpadek to jeszcze zepchnięcie motocyklisty jakieś kilka lat temu w Warszawie, ale to było podobno zgodne z przepisami (podobno bo nie czytalem źródła). Myślę, że znajdzie się tego jeszcze sporo.
Zamieszczone przez Wiktor
A to niby co było? Nie wypadek? Może mała stłuczka? A może dla nich wypadek jest tylko jak z ich winy zabiją innego uczestnika ruchu?
Ex BMW: E34 525i '89, E38 740i '95, E38 750 iL '00, Jag X330
A tak swoją drogą....
Kraków - trasa ustalona do wożenia VIP-ów z i na lotnisko w Balicach z/do Krakowa, trasa idzie od Salwatora ulicami: Księcia Józefa - Mirowską - kawałek obwodnica - i Balice.
Ul. Mirowska jest że tak powiem do du.py - zniszczona, stosunkowo wąska, pobocza jak w lumpolandii, aż wstyd wozić zagranicznych gości, a BORowiki jeżdżą tam dosłownie jak wariaci, tj. grubo ponad 100 i samym środkiem.
Choćby mój teść mieszkający w Piekarach (tamtędy Mirowską i Księcia Józefa ma dojazd do Krakowa) - wielokrotnie kończył na poboczu i w rowie, by tylko nie skończyć życia na czołówkę z nimi... i to często taki nikogo nie wiezie, tylko sobie wali "dla satysfakcji"
Okres i wypłata... jedno i drugie jest co miesiąc, a jak nie ma to znaczy, że ktoś was zdrowo wyruchał...
BĘDZIECIE mieli krakusy kochane okazje poogladać na żywca jak jeżdzą bo ponoć pogrzeb Kaczyńskiego ma byc na Wawelu - zatem korki murowane ;(
https://7er.pl/signaturepics/sigpic836_6.gif SIEDEM GRZECHÓW GŁÓWNYCH !!!
DOKŁADNIE, bo i utrudnień remontowych nie "wyłączą" nam na niedzielę ... a już teraz jest nie ciekawieZamieszczone przez ADASIO
![]()
![]()
![]()
Okres i wypłata... jedno i drugie jest co miesiąc, a jak nie ma to znaczy, że ktoś was zdrowo wyruchał...
Powiem tak: przez najbliższe dni w Krakowie będzie apokalipsa :] Od piątku nie zamierzam ruszać się gdziekolwiek z domu
Ex BMW: E34 525i '89, E38 740i '95, E38 750 iL '00, Jag X330