chyba nic nie powinno sie spieprzyc. widocznie zwalilo sie z innego powodu.Zamieszczone przez budek
ja sprobuje u siebie jutro i dam znac.
chyba nic nie powinno sie spieprzyc. widocznie zwalilo sie z innego powodu.Zamieszczone przez budek
ja sprobuje u siebie jutro i dam znac.
sprawdziłem wczoraj wszystkie bezpueczniki, są ok, a pompa dalej nie pracuje :(
ledwo otwieram bagażnik, bo ciężko chodzą siłowniki, muszę chyba zajżeć do samej pompy. chyba znajduje się w bagażniku po prawej stronie, bo tam zawsze coś bżęczyło jak otwierał się bagażnik. może tam też jest jakiś zawór ciśnieniowy ?? który się odstawił czy coś ...
P.S. klapa nie zamyka się nawet guzikiem z bagażnika
Kiedyś
E39 523iA Touring,E38 740iA
udało mi się dojść co się stało z tą klapą, na pompie jest taka kuleczka (jakby jakiś zawór bezpieczeństwa) wziąłem i wcisnąłem ją i pompa zaczęła działać :D
znowu mam strowanie pilotem zamykanie i otwieranie klapy bagażnika hip hip hura :D
Kiedyś
E39 523iA Touring,E38 740iA
gratulacje od tych którzy nie mają i zazdroszczą ;)
'00 BMW 740i, cosmosschwarz
Ex: '96 BMW 740i, cosmosschwarz
Ex: '91 Mercedes-Benz 560SEC, perlmuttgrau
spoko spoko :) ja na gwiazdke ładnie z mikołajem pogadam zawrę z nim umowę o nie piciu i wtedy na pewno da mi taki zestaw do samodzielnego montażu :)
Ostatnio spotkalem goscia na parkingu ktory mial w e38 klape tylko otwierana z pilota. Otworzyla mu sie bardzo szybko, wrecz wystrzelila a zamknac juz musial recznie. Moja otwiera sie wolniej ale zamykanie mam na przycisk/pilota.
pozdrawiam
mavic
Forum 7er jest dla buraków i kartofli. Jestem dumnym kartoflem !
No wlasnie w E60 widzialem ale w E38 nigdy.
pozdrawiam
mavic
Forum 7er jest dla buraków i kartofli. Jestem dumnym kartoflem !
Może jakąś sprężynę domontował... innego wytłumaczenia nie ma..Zamieszczone przez mavic
Hmmm całkiem dobry pomysł z tą sprężyną :) A E60 ma chyba klape na zawiasach anie na siłownikach dlatego tak odskakuje...
ale ta sprężyna to napewno tańsza zabawa niż cały układ hydrauliczny
Moje EX - E38 730i '95, E38 735iA '98