chyba nic nie powinno sie spieprzyc. widocznie zwalilo sie z innego powodu.Zamieszczone przez budek
ja sprobuje u siebie jutro i dam znac.
chyba nic nie powinno sie spieprzyc. widocznie zwalilo sie z innego powodu.Zamieszczone przez budek
ja sprobuje u siebie jutro i dam znac.
sprawdzi³em wczoraj wszystkie bezpueczniki, s± ok, a pompa dalej nie pracuje :(
ledwo otwieram baga¿nik, bo ciê¿ko chodz± si³owniki, muszê chyba zaj¿eæ do samej pompy. chyba znajduje siê w baga¿niku po prawej stronie, bo tam zawsze co¶ b¿êczy³o jak otwiera³ siê baga¿nik. mo¿e tam te¿ jest jaki¶ zawór ci¶nieniowy ?? który siê odstawi³ czy co¶ ...
P.S. klapa nie zamyka siê nawet guzikiem z baga¿nika
Kiedy¶
E39 523iA Touring,E38 740iA
uda³o mi siê doj¶æ co siê sta³o z t± klap±, na pompie jest taka kuleczka (jakby jaki¶ zawór bezpieczeñstwa) wzi±³em i wcisn±³em j± i pompa zaczê³a dzia³aæ :D
znowu mam strowanie pilotem zamykanie i otwieranie klapy baga¿nika hip hip hura :D
Kiedy¶
E39 523iA Touring,E38 740iA
gratulacje od tych którzy nie maj± i zazdroszcz± ;)
'00 BMW 740i, cosmosschwarz
Ex: '96 BMW 740i, cosmosschwarz
Ex: '91 Mercedes-Benz 560SEC, perlmuttgrau
spoko spoko :) ja na gwiazdke ³adnie z miko³ajem pogadam zawrê z nim umowê o nie piciu i wtedy na pewno da mi taki zestaw do samodzielnego monta¿u :)
Ostatnio spotkalem goscia na parkingu ktory mial w e38 klape tylko otwierana z pilota. Otworzyla mu sie bardzo szybko, wrecz wystrzelila a zamknac juz musial recznie. Moja otwiera sie wolniej ale zamykanie mam na przycisk/pilota.
pozdrawiam
mavic
Forum 7er jest dla buraków i kartofli. Jestem dumnym kartoflem !
No wlasnie w E60 widzialem ale w E38 nigdy.
pozdrawiam
mavic
Forum 7er jest dla buraków i kartofli. Jestem dumnym kartoflem !
Mo¿e jak±¶ sprê¿ynê domontowa³... innego wyt³umaczenia nie ma..Zamieszczone przez mavic
Hmmm ca³kiem dobry pomys³ z t± sprê¿yn± :) A E60 ma chyba klape na zawiasach anie na si³ownikach dlatego tak odskakuje...
ale ta sprê¿yna to napewno tañsza zabawa ni¿ ca³y uk³ad hydrauliczny
Moje EX - E38 730i '95, E38 735iA '98