Strona 5 z 7 PierwszyPierwszy ... 34567 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 41 do 50 z 69

Wątek: Navigacja w pigułce

Początkujący Użytkownik
    BMW
    ex 38, może e65?
    wydawało mi się że przeszukałem wszystko i nie widziałem takiej zmiany... sprawdzę później raz jeszcze, a co do PL pakietu to jak to zrobić? jeśli można wiedzieć...

sprawdzałem teraz i napewno nie mam takiej opcji jak zmiana rozdzielczości w einstellungen... wogole wszystko przeszukałem jak tylko moglem i nie wiem dalej jak to zmienić...

zrobiłem zdjęcia:

i co mam tutaj zmienić? bo zmiany z 4:3 do 16:9 nie widzę :|

----

nikt nie wie jak to zrobić żeby było z powrotem 16:9? :|

MOD: -skoro nikt nie odpisuje to znaczy, że nie ma na ten temat informacji. Poza tym proszę edytować posty, jeśli chcesz coś napisać, a Twój jest ostatni.

Vip Vip Awatar wisior
    BMW
    BMW E61 525ia
    Z tego co widać po menu to dobrze Ci wyświetla , jeżeli nie masz dużego wyświetlacza 16/9 i tunera 16/9 , to nie masz opcji zmiany na inny format i jest tylko 4/3 , a Twój ekran wygląda mi na ten mały 4/3 chyba że się myle ale po zdjęciu tak widać ...

Początkujący Użytkownik
    BMW
    ex 38, może e65?
    Ale właśnie rozchodzi się o to że duży wyświetlacz posiadam ten 16:9, i wyświetlał mi na cały ekran normalnie i nie wiem co zmieniłem, że wyświetla obraz w kwadracie po środku tak jak by był to ekran 4:3. W opcjach zmiany nie widze...

Kolego, musisz wejść na telewizje i tam w ustawienia i bedziesz miał zmianę formatu na 16/9 :D bo w tych ustawianeiach co byłeś ,tego nie zmienisz ;D

Maciej Vip Awatar sennapowieka
    BMW
    ORIENT
    Namieszałem Ci kolego :] mój błąd ...
    Jeżeli masz De ;

Einstellungen -> i pierwsza opcja -> split vs voll :]
    Przy czym voll oznacza duży ekran czyli 16/9
    U Ciebie tego nie widzę, ale widzę że masz wersje 3.1.31 :/ czyli baaardzo stary soft na mk3
    Napisz na PW, coś zaradzimy
    Pewność na każdym kilometrze ...

Początkujący Użytkownik
    BMW
    ex 38, może e65?
    jeżeli chodzi o opcje tV to też tam szukałem i nie ma zmiany rozdzielczości, są kolory barwy kontrast ale też przetrzepałem wszystkie opcje i nie ma zmiany wielkości...

zaraz przejde się do auta i zobacze gdzie to jest?? albo idz do swojego ja wejdę do mojego i zadzwoń pod nr. 600949974 ;)

---------------

u mnie jest tak; wchodze w telewizje i mam displey i zmiana 4/3 lub 16/9 :D ale ja mam mk4 dvd :P

Vip Vip Awatar wisior
    BMW
    BMW E61 525ia
    Cytat Zamieszczone przez szu730
    Ale właśnie rozchodzi się o to że duży wyświetlacz posiadam ten 16:9, i wyświetlał mi na cały ekran normalnie i nie wiem co zmieniłem, że wyświetla obraz w kwadracie po środku tak jak by był to ekran 4:3. W opcjach zmiany nie widze...

A to sorki , to musisz zrobić tak jak pisze Komando , czytnik nie ma znaczenia , ja mam mk3 i tuner 16/9 i tylko on ma taka funkcje ....

Początkujący Użytkownik
    BMW
    ex 38, może e65?
    Ja nie mam żadnej opcji display w opcjach TV niestety, będe dzisiaj chyba próbował zmienić soft na nowszy już mam ściągniete potrzebne rzeczy itp. tylko przestudiuje kilka razy żebym niczego nie zespół...

----------

jeszcze jedno pytanie, ponieważ nie wiem dlaczego radio mi się zacina i dźwięk raz jest a raz go nie ma i częściej go nie ma, tak jak by głośniki nie działały, tv się ogląda i też nie ma głosu

Vip Vip Awatar wisior
    BMW
    BMW E61 525ia
    Czy masz w aucie DSP ?

Uprawnienia umieszczania postów