U mnie na mk3 chodzi to:
http://peb.pl/programy-nawigacyjne-i...q-rt3-rt4.html
U mnie na mk3 chodzi to:
http://peb.pl/programy-nawigacyjne-i...q-rt3-rt4.html
Witam.
Panowie podkleję się do tematu w kwestii zniknięcia funkcji NAVI po próbie wgrania softa z polskim lektorem. No więc po próbach nie udanych operacja skończyła się tak, że nie mam funkcji NAVI. I wskoczył mi jakiś dziwny stary soft na monitor.
Mam dużą NAVI i podobno MK3.
Płytka jaką kolega chciał mi zainstalować z lektorem pl podobno była już używana i niby sie udawało ale kto wie czy szybko z kompa jej nie zgrał na mój przyjazd. Macie jakieś rady co z tym fantem teraz zrobić ?
Z góry dzięki ...
Również ciekaw jestem z jakich powodów NAVI nie wyswietla opcji GPS-Navigation mimo dokodowania do auta opcji GPS-Navigation.
Pozdrawiam
Wiktor
Używajcie polskich znaków - jest różnica czy robisz komuś łaskę czy laske.
"każda zmiana softu w navi jest ruletka i może być ok a może nie działać" -
taką info dostałem od gościa co mnie montował navi bo miałem tylko mapy usa
na szczęscie u mnie nowa navi działa ale z dokładnością ma spore problemy
https://7er.pl/signaturepics/sigpic836_6.gif SIEDEM GRZECHÓW GŁÓWNYCH !!!
Wgrajcie soft jeszcze raz !
Powinno pomóc
a najlepiej starą wersję najpierw a potem aktualną :]
Pewność na każdym kilometrze ...
Ja jak wgrywałem nowego softa do siebie to gościu który mi to robił mówił ze samochód powinien być zapalony i rzeczywiście jak wgrywał tego softa to obroty silnika się zmieniały tzn tak jakby silnik dostał jakieś obciążenie.U mnie wgranie softu trwało jakieś 5 min i wszystko hula. Czekam jeszcze jak ktoś się zlituje i udostępni Polskiego lektora i napisy do MK2 za free ;D ;) Pozdrawiam
Pozdrawiam Tomek
Moj nadworny elektronik sam opracowal PL menu i lektora do MK2 z tego co wiem to zmiana softu u niego kosztuje polowe tego co na All wolaja -> 150zl
@Max- wyglada na to ze masz uszkodzony soft w czytniku wiec w najgorszym przypadku (jesli nie da rady tego nadpisac- tez sie tak zdarza) bedziesz musial wymienic czytnik :(
Każdy człowiek jest jak książka, ma dobre strony, wystarczy tylko przekartkować te złe !!!
Uuuu nie pocieszyłeś mnie BOSS , mam ciche nadzieje że jednak do się to jakoś wgrać w przeciwnym wypadku kolega który mi się z tym zaoferował będzie musiał naprawić co popsuł , ale liczę że sie uda bez wymiany.
Witam, nie chce zakładać nowego tematu a odpowiedzi nie mogę znalęść poprzez wyszukiwarke, więc zapytam tutaj: e38 posiadam od wczoraj i mam navi MK3 rzecz w tym że zmieniła mi się rozdzielczość wyświetlacza, namieszała coś dziewczyna i wyświetla kwadratowy obraz zamiast panoramicznego na pełny ekran, czy wiecie jak to zmienić? bo probowalem juz wielu rzeczy i nic![]()
Wejdź w opcje :] i zmień opcje wyświetlania z 4:3 na 16:9Zamieszczone przez szu730
einstelugen czy coś takiego
Radze zainstalować PL pakiet, żeby dziewczyna się nie gubiła
Pewność na każdym kilometrze ...