Strona 6 z 7 PierwszyPierwszy ... 4567 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 51 do 60 z 69

Wątek: Navigacja w pigułce

Początkujący Użytkownik
    BMW
    ex 38, może e65?
    nie mam, ale co do tego ostatniego pytania to wlasnie przez przypadek samemu odnalazłem przyczynę, bawiłem się opcjami i wyłączyłęm MEMO a byłem przekonany że to ma coś wspólnego z jakąś pamięcią a nie głosem, poprostu miałem wyciszone radio... a zmienialem to kilka razy dlatego kilka razy miałem ten problem:)

Maciej Vip Awatar sennapowieka
    BMW
    ORIENT
    Jak poszło Ci z softem ??
    W razie pytań- wal śmiało :]

Co do Twojego ostatniego pytania to bardzo wielu ludzi ma/miało ten problem właśnie o dziwo w 730d ... dlaczego akurat w tym, nie wiem.
    Brak dźwięku w radiu, navi i tv. Cd pięknie gra :/
    Na początku myślałem, że to dzieje mi się poza granicami Pl, ale byłem w błędzie ...
    Pewność na każdym kilometrze ...

Początkujący Użytkownik
    BMW
    ex 38, może e65?
    no więc mam pytanie, ponieważ nie instalowałem jeszcze softu. powodem tego jest to że ściągnąłem te dwa linki które mi podałeś, sam soft poszedł bezproblemowo i się nagral, ale cdkey się nie chce nagrac na płyte, tzn niby się nagrywa ale nic pozniej na niej nie ma a jak sprawdzam programem do jakosci zapisu to wyskakuje że niby są 3 błędy, ściągałem wiele razy i nagrywałem różnymi programami...

BMW
    ORIENT
    Cytat Zamieszczone przez szu730
    no więc mam pytanie, ponieważ nie instalowałem jeszcze softu. powodem tego jest to że ściągnąłem te dwa linki które mi podałeś, sam soft poszedł bezproblemowo i się nagral, ale cdkey się nie chce nagrac na płyte, tzn niby się nagrywa ale nic pozniej na niej nie ma a jak sprawdzam programem do jakosci zapisu to wyskakuje że niby są 3 błędy, ściągałem wiele razy i nagrywałem różnymi programami...

Wyślij mi na gg - Twojego @

Początkujący Użytkownik
    BMW
    ex 38, może e65?
    No więc własnie próbowałem wgrać ten soft nowy i... płyta wlazła do czytnika coś tam chrumoliło że niby czyta potem jakoś dziwnie i nic się nie działo, przez 10min kombinacji wyciągnąłem płyte, ale co dalej? nagrywałem na verbatimy dobre, predkościa x10 bo alcohol mi tak najniżej wypalił nie wiem dlaczego.

BMW
    ORIENT
    Wgranie softu trwa kilka minut !

Co wyskoczyło na ekranie ?

Początkujący Użytkownik
    BMW
    ex 38, może e65?
    przekręciłem kluczyk raz, wsadziałem płyte z tym softem v29 wypalonym alcoholem na x10 na płycie verbatim, no i nic się nie działo na ekranie(poprostu pierwszy ekran navi wyświetlało) i coś chrumoliło w kółko tak samo w czytniku jak by nie mogło jej przeczytać, jak by coś było nie tak.

___

robiłem wiele kombinacji z różnymi softami i nic! według mnie rozwalony mam czytnik bo dziwnie chodzi i nic sie nie dzieje bo włożeniu płyt z softem, nagrałem dźwięk i wrzuciłem na youtuba, oceńcie czy jest zepsuty, czy może Wam tak samo dziwnie chodzi...

http://www.youtube.com/watch?v=Ra6RSqs-0kE

BMW
    ORIENT
    To nie jest normalny dźwięk.

W wgraniu softu mogłem pomóc, bo jakąś tam wiedzę mam, ale to to już magia ...

W żadnym aucie nie słyszałem takiego dźwięku :/

Początkujący Użytkownik
    BMW
    ex 38, może e65?
    no czyli tak myślałem że to jest padnięte pewnie, i teraz 7stówek padne... jeśli będzie trzeba to może po nowym roku to wymienie, chyba że znajde gdzieś kogoś kto podłączy na chwile swój czytnik, nie znacie kogoś kto nie drogo może by to zrobił? najlepiej z wrocka lub okolic... bo najpierw musze auto zarejestrowac a potem dopiero bede myslal o 5-7stówach na ten czytnik... :? a softa bym juz chciał zrobić.

BMW
    ORIENT
    Zapytaj kolegów

Bezi
    Szczurek
    Novy

Oni mają mk3 ... chyba wszyscy :]

Uprawnienia umieszczania postów