Strona 3 z 7 PierwszyPierwszy 12345 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 69

Wątek: Navigacja w pigułce

Vip Vip Awatar coboss
    BMW
    E38 730d
    Cytat Zamieszczone przez turek
    Jednak na monitorze nie było paska postępu,posiedziałem parę minut w aucie ,akurat lał deszcz,przestał więc do bagażnika na czytniku paliły się dwie diody , nie mogłem wyjąć płyty.Wyłączyłem zapłon i też nic.
    Ja tylko dawałem porady do tego jak tak walczy navi bo ona tak zawsze wkurza :)

Ja bym spróbował jeszcze raz nagrać soft na inną płytę i tym razem bardzo wolno bo takie zawiechy wychodzą jak wiara nagrywa CD prędkością 52x

Względnie niech spróbuje wgrać jakieś stare oprogramowanie w wersji np v17 w tedy powinno wejść bo jak wsadzi v30 czy coś takiego to też nie będzie reakcji
    ---===Bo radość to suma drobnych przyjemności===---

*** UWAGA! ACHTUNG! ATTENTION! ATENCION! ***
    Ze względu na ograniczony czas coraz rzadziej zaglądam na forum :(
    W sprawach pilnych proszę o kontakt na maila coboss@op.pl pamiętajcie o zaznaczeniu, że jesteście klubowiczami!

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    730D
    na noc zostawiłem płytę z mapą w czytniku , rano wszystko działa navi śmiga bez problemu. miałem szczęście nic nie zepsułem .pozdrawiam i dzięki za rady. :)
    730

Sprawa wygląda ze auto musiało sie z tym przespać a otwierając ją rano obudzić
    Cеребряный бумер

20'' inch ALPINA Wheels

Moje Przywitaj sie ;D http://7er.pl/showthread.php/2460-e3...ighlight=Witam

Początkujący Użytkownik
    BMW
    e38 730D r00
    Panowie a macie jakąś dobra mapę na polske ??? może jakieś linki podacie bo ja nic niemam wszystko mam tylko nie polske może mi doradzicie jaka mapę mam sobie wypalić zęby wszystko ładnie chodziło

tzn. masz czy nie masz?? Przeczytaj swój powyższy post i go popraw....

Początkujący Użytkownik
    BMW
    e38 730D r00
    sorki za tamtego posta wstyd ;) wiesz potrzebuje mapy na polske co zrobic z tym fantem
    cos sciagnolem z sieci bmw road map europe professional 2009.02 eng ger iso ma 5gb moze cos takiego byc ?? czy trzeba jakies strarsze do e38

Vip Vip Awatar wisior
    BMW
    BMW E61 525ia
    jeśli można podepne się od temat również szukam mapy polski do mk3 , jeśli ktoś ma będę wdzięczny ....

Maciej Vip Awatar sennapowieka
    BMW
    ORIENT
    Cytat Zamieszczone przez krzyniuq
    sorki za tamtego posta wstyd wiesz potrzebuje mapy na polske co zrobic z tym fantem
    cos sciagnolem z sieci bmw road map europe professional 2009.02 eng ger iso ma 5gb moze cos takiego byc ?? czy trzeba jakies strarsze do e38
    Cytat Zamieszczone przez wisior
    jeśli można podepne się od temat również szukam mapy polski do mk3 , jeśli ktoś ma będę wdzięczny ....
    Jeżeli kolego masz mk4 to wspaniale :] 5gb to nawet więcej niż dvd pomieści, ale jeśli masz mk3 to tylko cd.
    Poszukam strony skąd ściągałem mapy chyba z 2008 roku
    :]
    Pewność na każdym kilometrze ...

Początkujący Użytkownik
    BMW
    e38 730D r00
    ok to czekam z gory dzieki

Vip Vip Awatar wisior
    BMW
    BMW E61 525ia
    również czekam dzięki , pytanie czy trzeba to jakoś specjalnie wypalać na płytce tak jak nowy soft czy wystarczy zwykłe nero ....

Uprawnienia umieszczania postów