Witam wszystkich serdecznie.
Jestem szczęśliwym posiadaczem e65 740d z końca 2003r. Mieszkam z Zambrowie woj.podlaskie.
Mam 29 lat poprzednio posiadałem E60 530d M-PAKIET.
http://bayimg.com/hALJAAACg
Wersja do druku
Witam wszystkich serdecznie.
Jestem szczęśliwym posiadaczem e65 740d z końca 2003r. Mieszkam z Zambrowie woj.podlaskie.
Mam 29 lat poprzednio posiadałem E60 530d M-PAKIET.
http://bayimg.com/hALJAAACg
Witam serdecznie
Witam :)
Witam.
Witam :) Jeszcze jakieś foty by się przydały :P
Troszkę duże te zdjęcie ale się postaram i będą ładniejsze
http://bayimg.com/image/haljaaacg.jpg
piękna ta bestia :D
Witam. Ładna sztuka.
Witka ;)
hejka :)
Witam. Chętnie Twoje autko na jakimś lokalnym spocie obejżymy...
Witam ;)
witam bardzo ładne 7er :)
Cześć :)
Hehe pamiętam ją, sam ją oglądałem na necie. A nie zdecydowałem się dlatego że mnie osobiście te drewno nie przypadło do gustu
No mi też przy zakupie się nie podobało ale szukając auta po Polsce doszedłem do wniosku, że ciężko znaleźć auto które spełni nasze wszelkie oczekiwania. Górę wziął rozsadek :D Auto jest 100% bezwypadkowe, dosyć mały przebieg i co najważniejsze serwisowane.
Miałem ten sam problem z e65 w Polsce troche brak fajnych sztuk...a jak coś było to daleko odemnie :/ A importować nie chciałem bo szczerze to cała ta procedura to mnie przestraszyła, a poza tym trzeba mieć coś konkretnego na oku i sprawdzone przez kogoś np w DE a ja nikogo tam nie mam,
Dlatego padło na audi A8L 4.2
cześć :)
Ja za swoją zjeździłem cała Polskę, wycieczki po 600km w jedna stronę, żałosne jest to, że jak dzwonisz do sprzedawca zapewnia cie, że auto jest super i w ogóle ale prawda jest inna. :(
Witam ladna sztuka :)
Witam
Napisz coś o autku, jakieś ciekawsze opcje itp bo wygląda zdrowo :)
No dokładnie, fajnie wygląda. A to racja dzwonisz i zapewnienia że super stan, jak z salonu. Jedziesz i widzisz żałosny obraz... Taka jest prawda. Wszystko ludzie zrobią żeby sprzedać... a nie wiedzą że są fora i ludzie informacjami się wymieniają!
Ok coś tam opiszę.
Pierwszym właścicielem był sam prezes salonu BMW w Niemczech, drugim zamożny Pan z Łodzi który naprawdę dbał o auto chyba lepiej niż żonę :D serwisy za 14tyś.zł.byłem zaskoczony jak szanował samochód, powód sprzedaży jego to-rozwód, i tak stałem się szczęśliwym posiadaczem e65. Na początku byłem sceptycznie nastawiony na ten 4.0 silnik diesla miałem chęć na 745i ale ciężko było coś znaleźć, miałem wcześniej e60 530d po zmianie softu moc ok.260km w tym silniku 258km i oczywiście masa auta, ale jak się pierwszy raz przejechałem byłem mocno zadowolony moc podobna ale odczucia zupełnie inne. Znajomi mają X6 A8 2005r. jeżdżąc nimi i tak dochodzę do wniosku,że komfortu e65 mało kto przebije, może nie miałem okazji poruszać się lepszymi autami ale dla mnie jest bardzo wygodne. Spalanie niech ktoś wierzy czy nie ale jest naprawdę małe jak na takie gabaryty auta, ostatnio musiałem jechać za narzeczoną w trasie, oczywiście prędkość 90km/h ani grama więcej spalanie wyszło ok.6 litrów, wiadomo miasto będzie więcej ale do przyjęcia. Co do wyposażenia to całkiem niezłe, dociąganie drzwi, bixenon skrętny, podgrzewana kierownica, dwa monitory, wentylowane skóry, SYSTEM DYNAMIC DRIVE, dwie zmieniarki cd i DVD, tv, nowa mapa navi, szyberdach :) ,Soft close- fajna sprawa i coś tam pewnie by się znalazło.A co najważniejsze koniec 2003roku czyli wersja poprawiona. Ogólnie bardzo mnie cieszy auto ale mam odczucie, że chyba jestem za młody na taki statek :D
witaj :)
Witam kolejne E65 i jej właściciela ;)
Witam
piękna :))) gratulacje !!!
Cześć :)
Siemanko!
Witam.
W I T A M :cool:
Powitanko w stadzie
Rąsia- witam :)
Miałem okazję powozić 745d -różnica pewnie niewielka ;)
Gratuluje wozu :D
Pozdrawiam serdecznie - dodaj fotki ;)