jest tu kto z miasta krzyżackiego ? chętnie bym pomacał inne 32ki :)
Wersja do druku
jest tu kto z miasta krzyżackiego ? chętnie bym pomacał inne 32ki :)
Jest , jest :)
Ja w terminie 27.12-02.01.2008 jestem w trójmieście i znajde czas na spotkanko :D
@Zielony - ale Kwidzyn to jednak kawałek ... (?)
@Anatol - a ja w tym okresie prawdopodobnie będę poza granicą kraju :roll:
a tam kawałek :cool: Codziennie robie więcej dojeżdżając do pracy ;)
Mieszkałem 24 lata na oś. Wejhera ..
W czwartek jadę do Robakowa/ będę na święta/ i prawdopodobnie sylwestra :)
szkoda że dopiero teraz zuważyłem ten temat, jakby co to się też piszę na jakiś spocik w 3miasto ;)
Witam! Ja dopiero się zapisałem ale chętnie wezmę udział w spotkaniu w 3mieście. Trzeba by rozkręcić działanie w 3mieście (jest w końcu sporo 7-mek). Może przy pomocy BMW 3city?
co do spotkań, jescze chwilę i wszyskie bunie wyjadą z ukrycia na ulicę jak tylko cieplej się zrobi, na pewno coś się zorganizuje ;)Cytat:
Zamieszczone przez daro65
Witam,
Rozmawiałem z kolega "budkiem" i mamy w planach coś zorganizować po świętach w Gdyni.
siemasz Mani :]Cytat:
Zamieszczone przez Mani
JA się pisze jakby coś ;)
Widzę że zszedłeś w końcu na jedyną słuszna drogę 7er ;)
hej tez chetnie sie spotkam bo mam pare zapytanek
pozdro
no to trzeba pomału jakiś termin ustalić, ale fajnie.... :D
mam taka prosbe niech chetni na spotkanko sie wpisza i moze zrobimy jakies piwko w tym tyg po swietach
pozdrawiamy
hejka. na nas możecie liczyc :D :D :D a więc śledzę ten post.piszcie gdzie i kiedy!
Witam,
Również się piszę :D . Miałem w planach po świętach zorganizować z Budkiem spot na skwerze w Gdyni. Tylko, że miał być trochę bardziej ogólny tzn. tak jak w zeszłym roku w kwietniu "Spot posiadadaczy samochodów marki BMW". Rok temu się udało było około 40 aut. Ale jakieś mniejsze spotkanie jak najbardziej wchodzi w grę, czekam na propozycje.
Pozdrawiam
no i bedzie spot :-)
13 kwietnia Skwer Kościuszki godzina 16:00
przyjeżdżajcie :)
do zobaczenia
Właśnie o tym pisałem, jest już konkretny termin. Zapraszamy :D !
no jako że sptkanie w rodzinnym mieście to będę :D
Witam wszystkich. mam E 38 740 iL i tez sie pisze na spotkanko. pozdro
Przedstawcie się w odpowiednim dziale... ;) To na początek, zaś reszta bardzo obiecująca... ;) pozdrawiam
Tez sie pisze, BMW 740D i cala ekipa z okolic Kartuz
Motocross fantastycznie ,że jedziesz ,ale zauważyłeś co napisano do poprzedniego kolegi z 1 postem ?
Mała prośba organizacyjna właściciele BMW serii 7 proszeni są o ustawienie się (w miarę możliwości ;) ) obok siebie, gdyż jest to spot poświęcony marce BMW. :]
A to jest ogólny spot BMW w 3mieście?
Myślałem, że same siudemy :?
tak, jest to ogólny spot (jak co roku na wiosnę), ale myślę że to zbytnio nie przeszkodzi żeby 7 stały obok siebie :) , razem z Manim mamy trochę ;) znajomych którzy jeżdżą jedyną słuszną marką czyli BMW, natomiast 7 za dużo nie ma :? chyba że się nieujawniają :)Cytat:
Zamieszczone przez wojtekd
podjade i ja :cool:
budek- masz racje. kierowcy 7 sie nie ujawniaja.Na mojej tylko ulicy sa 4 :D lecz nic z tego nie wynika. Sadze ze ich własciciele maja je poprostu z przypadku albo jeszcze z innych powodów.
Mam nadzieje ze zdajecie sobie sprawe ze dzien spotu to niedziela a godzina po obiedzie.Czy macie jakis plan w jakim miejscu mamy zaparkowac nasze bunie?No i oczywiscie ze 7er musza stac obok siebie-ale to juz w Waszych rekach aby poustawiac wszystkie BMW :D :D :D .
pozdro :D
Kochani, to jest tylko spot, a nie oficjalny zlot. Zdajemy sobie sprawę z tego, że to niedziela i pewnie będzie zatrzęsienie spacerowiczów, ale myślę, że uda się nam spotkać, poznać i porozmawiać :) A jak znam życie to i tak będą osoby, którym się coś nie będzie podobało. Mam jeszcze tylko jedną prośbę, nie dajmy "złego przykładu", bo pewnie nie raz będziemy chcieli się spotkać w tym miejscu.
Do zobaczenia w niedzielę. :)
z tego co mówią w TV w niedzielę nie będzie za ładnej pogody, z 10 stopni C, pochmurnie ale bez opadów, więc chyba z miejscem nie powinno być problemu.
ja i Mani mamy prawie identyczne 7my ciemno zielone (charakterystyczny znak ;) ), będziemy stali razem pod schodami akwarium i tam myślę żeby parkowały inne 7, a reszta wokół nas :D
:D :D :D
Artystyczna fota w deszczu floty 7-er też się opłaci ;) Olać pogodę, ja będę choćby miało lać :D :D :D :D :D
Piękne podejście, z którym się w 100% zgadzam. Ważni są ludzie no i jedna słuszna marka, więc olać pogodę... Budek masz rację tak jak kiedyś powiedziałeś "jak dwie siostry, które się odnalazły po latach :cool: ".Cytat:
Zamieszczone przez Kafarek
Siema! Złe wieści.. Dopiero wróciłem z autostrady, gdzie żona zagotowała moją siedem er... :/ Podjechałem na miejsce i strzelił pasek klinowy od pompy i alternatora.. Sholowałem auto i czekam na poniedziałek by dostać nowe paski... MA ktoś pomysły jak do jutra dorwać nowe paski klinowe do m30b35? Inaczej nie przyjadę.... :/
no to lipa, szkoda że się nie zobaczymy :(Cytat:
Zamieszczone przez Kafarek
chyba że pożyczysz od żonki pończochy i założysz jako pasek ;)
hmmmm.. no wielka szkoda. wspóczuje......moze cos wymyslisz :)
pogoda w miare...wiec do zobaczenia :D :D
Do Tczewa dojechałem na bandażu :/ Ale ciągle świeci się ładowanie i ABS :/ Sprawdzę dwa sklepy jeszcze i jak założę, to przyjadę na bank.. Z Manim wczoraj kombinowaliśmy paski, ale nie wiem czy da radę załatwić do sensownej godziny... :/ Jak nie to zobaczymy się dopiero w Borsku 20-go Kwietnia...Cytat:
Zamieszczone przez budek
no chlopcy mam Wassssss :D jaki Borsk? dlaczego ja nic nie wiem? co tam kombinujecie bezemnie?????hmmmmm.. :)
Coroczne przywitanie wiosny w Borsku na pasie startowym ;) Trzeba sprawdzić czy się oponki letnie przez zimę nie zastały ;) Tak więc 20-go kwietnia ~12 na pasie :) To już tradycja.. któryś rok z rządu ;)
http://www.youtube.com/watch?v=EkE-lHRjme0
Dzieki wielkie za spot. pogoda super. przemili ludzie. 7er bardzo ładnie sie prezentowały :D
prosimy o fotki