http://wiadomosci.wp.pl/kat,1348,tit...wiadomosc.html
ps. Nikt nikomu nie pożyczał fury? ;D
Wersja do druku
http://wiadomosci.wp.pl/kat,1348,tit...wiadomosc.html
ps. Nikt nikomu nie pożyczał fury? ;D
No właśnie którego fantazja poniosła :shock: :D
Niewiele jest takich zieleninek na forum ;D ;D ;D
Poczekamy który będzie chciał kupić zderzak przedni :D
Hehe, ewentualnie sprzedać pozostałość ;) Trzeba śledzić dział Sprzedam albo OffTopic (jeśli nie ma wystarczającej ilości postów) ;D ;DCytat:
Zamieszczone przez Damias
za dużo sie filmów ogląda ..... i później tak się cuduje na drogach ;)
Szkoda mi tylko Auta :?
Auto i tak napewno było przywiezione z myślą żeby rozebrać je na części,nic dziwnego,że nie jest dopuszczone do ruchu skoro to angol :)
Hmmmm No to teraz muszę pomyśleć :>
Jak zwykle - komentarze "bezcenne" :faint:
M60 jak widać daje rade w pościgach:) Teraz przyznać się który to :D
Ale tak na prawde to w co on przywalił bo jakoś nie mogę dopatrzyc sie :( :( :( :(
Napisali że w barierke.Cytat:
Zamieszczone przez intactus
A potem się wszyscy dziwią ,że policja i inni kierowcy obawiają się "młodych" w BMW ....
Brak słów ...... :faint:
Bzdury popisali...Cytat:
"(...)w miejscowości Annobór na ostrym zakręcie bmw nagle wypadło z drogi. Auto zatrzymało się z impetem na przydrożnej barierce ochronnej. Na miejscu były już powiadomione służby: pogotowie i straż pożarna."
Na filmie nie widać żeby wypadło z drogi bo stoi na poboczu. Nie zatrzymało się też na barierce ochronnej i na miejscu jak widać nie było żadnych służb...
oo rozwaliła sie e38 na obwodnicy mieściny z której pochodzę :)
dokładnie tutaj:
http://maps.google.pl/maps?hl=pl&ie=...66047&t=h&z=15
tam gdzie obwodnica (trasa 19) przecina jakąś drogę z annoboru kolonii ... jest tam wiadukt nad tą droga podrzędną, widać na video że stracil przyczepność akurat na szczycie wiaduktu i chyba jechał po środku więc mógł to być unik przed autem z naprzeciwka, wiadukt mógł być oblodzony i się stało. (jechał w kierunku południowym)
jakby co to nieznam tego niszczyciela wizerunku BMW :P
oczywiście sensacja jest na portale bo to BMW a ciekawe czy by pisali gdyby to była np skoda albo fiat :)
edit:
bzdury piszą jak zawsze, zakręt ostry jest dalej i widać go w tle rozwalonego już auta, na wiadukcie jest zakręt tak delikatny że trudno go zauważyć, barierka też tam jest i w nią walną po czym sie odbił.
haha piekna akcje wykonal :D
Widać na drodze ślady jakby wykonał oberka więc może po prostu odbił się od barierki i tak ładnie zatrzymał na poboczu :)Cytat:
Zamieszczone przez Wiktor
Idiota i dobrze, że takiego złapali,zatrzymał by się do kontroli to dostał by mandat i cos tam może jeszcze samochód na lawetę i po sprawie,a tak dołożą mu za ucieczkę, za nie manie prawka, za zagrożenie na drodze i jeszcze coś tam... no i bunkie skasował. i powiedzcie sami czy nie PALANT!! :sad:
szkoda Beci :/ a tak z ciekawości- czyżby jedna 7 mniej na forum :)?? dopiero teraz przeczytałem że na obcych blachach ...no ale może?
słabo musiał jechać jak nie dał rady uciec ;D pod koniec filmiku ładnie idzie do przodu i zaczyna im znikać :D szczerze powiem... aż micha się cieszy ;]
Nie tak łatwo odejść tym policyjnym nieoznakowanym autom, nawet jeśli to 740i :)Cytat:
Zamieszczone przez szwed_kaskader
Cytat:
Ta vectra ma około 250 koni więc nie jest łatwo.
żeby się nie rozwalił to może by go wcale nie złapali :cool:
też tak myślę- dałby radę chłopak ;)Cytat:
Zamieszczone przez bmw7
Cytat:
Zamieszczone przez szwed_kaskader
też tak mi sie wydaje ;) ;) ;)
Intactus
Heh no mógł by im uciec :D Wtedy na pewno by się tak nie chwalili co to nie oni :D
ps. Szkoda BMW i kierowcy
kierowcy to akurat mi wcale nie szkoda... sam sobie to wymyślił :)
Cos chyba slabe te "vectrowe" konie :D dosc powaznie zostawali w tyle...Cytat:
Zamieszczone przez bitek-bitek
A tak na powaznie to wiadukty i przejazdy pod nimi sa w zimie dosc niebezpieczne- sam ostatnio przy 150km/h na autostradzie pod wiaduktem bokiem lecialem
Pomijając kwestię, że cała sytuacja jest naganna dwa momenty bardzo mi się podobały:
1/ jak przy ruszaniu wali im syf na szybę :D
2/ jak im odchodzi na łuku :hah:
fajne nie fajne ale ogólnie jestem za łapaniem tego typu gości którzy mierzą siły ponad własne umiejętności i tak kończą! Po prostu buraki dorwały się do BMW i polecieli ją testować. Jak widać kolo wcześniej stracił prawko co tylko utwierdza mnie w przekonaniu że to pi..a a nie kierowca. Dobrze że nie narobili tylko szkody innym bo Bmw się wyklepie a życia innych już się nie zwróci.
Może poprostu kierowca Vectry miał troszkę oleju w głowie? Pozatym skoro te "Vectrowe" konie potrafiły zawinąć Porsche z A4 i niejedną Subaryne i Miśka Lancera to wcale takie powolne nie są ;) Pozatym niektóre Vectry to wersje OPC które na wejściu mają 280KM, a po chipie np. EDS 300KM ;)Cytat:
Zamieszczone przez BOSS
Ale na łuku to im zniknął po chwili ;) Pomijam tu debilizm kierowcy i oceniam tylko siódemeczkę :)
No to jest nas więcej, pięknie zachlapał szybę, ale mógł poczekać ciut dłużej aż by któryś z miśków wysiadł.Cytat:
Zamieszczone przez intactus
a teraz na poważnie dobrze że sie tak skonczyło a nie potrąceniem jakis pieszych bądż wypadek z innym użytkownikiem ruchu.
A może dlatego to auto nie zostało dopuszczone do ruchu, miało jakąś usterkę która przyczyniła się do tej kolizji.
http://motoryzacja.interia.pl/news/u...42574,415?fs=s jednak trochę uderzył tym przodem :P
Sie wyklepie :)
Kierowce Porsche lub Subaru ktory respektuje niebieskie swiatlo zawinie nawet poldek :]Cytat:
Zamieszczone przez szajboos
No właśnie kiedyś w Uwaga Pirat pokazywali gościa który odjechał im mercedesem ml i to dość mocno. Więc mieć 300 kucy z trubo a z v-ki raczej ma znaczenie.Cytat:
Zamieszczone przez BOSS
Dokładnie , nie ma takiej opcji żeby vectra nawet opc dała rade 911 , a co do tej 7er szkoda auta kierowcy nie .......
No jasne. O ile kierowcy mają porównywalne umiejętności. Kierowcy w Policji są szkoleni, a kierowcy w Porsche to w większości dorobkiewicze którym się spoooro wydaje. Cóż, sprawdza się zasada "Auto gwizda, tylko kierowca straszna pi**a" :]Cytat:
Zamieszczone przez wisior
VC OPC to 2.8 V6 Turbo :]Cytat:
Zamieszczone przez x-factor
Nie rozumiem tego próbujesz 7emkę w ten sposób dowartościować że im odeszła? Policjant miał trochę oleju w głowie wiedział że jak przyciśnie to tamten będzie jechał jeszcze szybciej i może zrobić komuś krzywdę ? Taki to trudne do zrozumienia? Myślisz że to BMW miałoby szansę jeśli to była OPC w manualu ? Nie sądzę . 7emka to szybkie ale nie sportowe auto.Cytat:
Zamieszczone przez MariuszE38