Znajomy jest poważnie zainteresowany tym autem co o nim sądzicie...Kolor, wnętrze ,super zestawienie
http://otomoto.pl/bmw-740-749-1999-f...C11462252.html
Wersja do druku
Znajomy jest poważnie zainteresowany tym autem co o nim sądzicie...Kolor, wnętrze ,super zestawienie
http://otomoto.pl/bmw-740-749-1999-f...C11462252.html
Auto na pewno może się podobać... Tylko dlaczego tak tanio - bez silnika i skrzyni go sprzedają??
Przednie fotele mają chyba nie 174tyś. a 274 albo i jeszcze więcej. Przynajmniej tak wyglądają
Jutro jadę ją oglądać i być może nią wrócę
hehehehe Wkręcam Cię! A tak na serio to jedź, oglądaj i jak wsio będzie ok to kupuj!
Piękne zestawienie, chyba najlepsze jakie jest możliwe i ta cena... Gdybym nie mial swojej 735 to bym Ci chyba ją podkupił :D :D :D :D :D
co do stanu foteli, to banan i on się szybciej brudzi i niszczy od czerni.
Pozdrawiam!!
Auto che kupić mój znajomy ale mi też przez moment przeszła myśl czy nie brać jej dla siebie :) W tym wieku nie ma aut idealnych tym bardziej za 20 tyś pytanie czy stan techniczny auta jest zadowalający nic niech gna oglądać a jak kupi to powiekszy się grono 7er
Bardzo ładnie wygląda a dotego ta cena jest niska, jeżeli z autem wszystko ok to trzeba brać. Ze zdjęć wygląda ciekawie.
Witam cena za chęcająca jak widać fotele da się zmienić i resztę tapicerki ze zdjęć widać że cena adekwatna do stanu tapicerki jeśli technicznie oki bym się sam zainteresował tym ogłoszeniem
No ideał jak dla mnie ale niestety cena sugeruje szczepana. Kolega niech jedzie i ogląda ale najlepiej na kanale od spodu albo miernikiem niech patrzy słupki szczególnie.
No i masaży to ona raczej nie ma. W końcu tam są kontursitze, a wnich masaży nie było o ile wiem
I jak 7-mka napisał cena adekwatna do stanu tapicerki. Pozatym ta 7er ma już 11 lat i licznik pewnie ze 100 albo i więcej kkm skręcony
A przeciwnie - bywały czasem.Cytat:
Zamieszczone przez szajboos
Natomiast nadal uważam, że auto jest dziwnie tanie jak na polift z dobrym wypasem.
Uśmiałem się. 174 tyś... Fikołki w fajnej opcji, ale mają przelatane z drugie tyle. No chyba że ktoś z 60 razy dziennie wsiadał i wysiadał. Poza tym słabe foty, ale prawdę powiedziawszy, to nie widzę tam masażu. Jest grzanie no i od strony kierowcy zapewne przycisk od PDC. No i jeszcze brak zaślepki w przednim zderzaku. W połączeniu z ceną wyraźnie sugeruje, że coś musiało grubo wyjeb** w kosmos w silniku :] Dla mnie żadna rewelacja. Wyposażenie bardzo standardowe jak na auto po lifcie. Xenon, PDC, skóra i duża navi. Fotele fajne, ale zmęczone życiem. Jestem na NIE
Gdyby sprzedający wydał te kilkaset złotych na renowację tapiecerki mogłby śmiało podnieść cenę do 25k i by szybko poszło:) A tak to każdy widzę że się zastanawia.. ale wg mnie jeżeli silnik nie ma najechane 600tkm to opłaca się kupić to za te 21k i nawet trochę dołożyć. Inni za taki furki liczą sobie po 30k i też nie wiadomo co w nich siedzi, natomiast tutaj najbardziej podejrzana jest cena i stan fotela kierowcy.
ja mam 96 i mam 200k km i jest to ori przebieg..Cytat:
Zamieszczone przez szajboos
ale fakt ten przedieg i taki stan tapicerki sugeruje że coś nie halo.
albo skrzynia padnięta.. wiadomo że getribenprogram może wywalić od razu, albo za tydzień, lub dwa..Cytat:
Zamieszczone przez Jey
i może być mocno pognieciona pod tą ładną blaszką.
ja sie przyjrzeć fotkom.. nie ma klapki na hol z przodu.. moze odpadło.. a może ktośja z jakiegoś powodu ciągał ??
No nie uwierzę żeby sama odpadła. Jeszcze o takim przypadku nie słyszałem. Musieli ją wciągać na lawetę :]
NIe jestem znawcą BMW. Ale juz sam stan wewnątrz odstraszyłby mnie od oglądania. Wygląda tak jakby wczoraj wysiadła z niego świnia. Jeszcze nigdy nie widziałem, żeby pasy bezpieczeństwa były tak uwalone ... :?
Taki stan kojarzy mi się tylko, z kupowaniem samochodu od Turków w Niemczech.
Masaży to ona nie ma na bank, wystarcz spojrzeć na przyciski pod klimą, w ogóle nic tam nie ma cyba tylko podgrzewaie foteli i może lewarek zasłania dsc,na zderzakach widać czujniki PDC ale nie widać przycisku, no chyba że jestem ślepy albo taka lipna fotka.
A moim zdaniem warto pooglądać.To że uwalona..no cóż różnie ludzie dbają o auta,ale w jeden dzień da się to ogarnąć do takiego stopnia że właściciel by jej nie poznał,Pasy brudne? Widać używał częściej niż normalnie się używa czyli raz na pół roku,świniom nie dają prawa jazdy i jak technicznie nie ma większych problemów to inwestujesz 150zł w odszczurzanie środka i za dwa dni latasz pachnącym i czyściutkim autem.Tyle z mojej strony.
Byle to dbanie nie przenosiło się również na dbanie o stan techniczny pojazdu.Cytat:
Zamieszczone przez gierobiala
Jeżeli właściciel tak samo dbał o terminowe wymiany oleju, filtrów i innych podstawowych rzeczy, których się nie sprawdzi podczas oględzin, to samochód moze okazać się studnią bez dna.
Masz rację ale to wszystko to tylko domysły,jeżeli dbał,a może nie dbał,chyba że dbał trochę,czy mu wodę odcięli...Nie poliżesz to nie posmakujesz,a i tak do środka silnika nie zajrzysz...Może być tak że kupisz igłę,super zadbaną itd a po tygodniu się coś spierdzi i niestety nie masz na to wpływu,nie ma na to reguły...
Zgadzam się w 100%, ale ryzyko można minimalizować ;)Cytat:
Zamieszczone przez gierobiala
Poza tym w naszym kraju, okazje to z reguły jeżdżące bomby. Tak naprawdę to moja opinia i nie ruszyłbym się po niego. Każdy z 6 samochodów bardzo długo szukałem i dopiero jak trafiłem na coś co mi na zdjęciach (że się tak wyrażę) urwało tyłek, to wychodziłem z domu. Tym bardziej, jak samochód stoi na drugim końcu Polski. :roll:
Cena naprawdę kusząca..wnętrze jak już było wspomniane 1 dzień i jest jak nowe...Spotkałem się już z przypadkami aut których właściciele wcale nie dbali o wnętrze ale za to o serwis tak. Tłumaczenie Niemców ( bo z nimi rozmawiałem ) brzmiało tak : 'dbam o serwis bo auto ma jeździć bezproblemowo, a środek...raz po raz wytrzepię dywaniki i tyle :)nie mam czasu na wielkie dopieszczanie auta które i tak sprzedam". Więc stan środka nie zawsze mówi o stanie technicznym :)!
Miałem jechać obejrzeć ale odpuściłem po zauważeniu jednej rzeczy... nie jest to auto bezwypadkowe, więc prawdopodobnie rzeźnia na maksa skoro taka cena. No i stan tapicerki... moja przy 170 tys to wygląda prawie jak nowa, a ta... szkoda fatygi.