http://img51.imageshack.us/g/carholder1.jpg/
Pisze na tym jedynie BMW CARHOLDER E65 hmm - mam to w schowku, na taki rzep przyczepione hmm
Wersja do druku
http://img51.imageshack.us/g/carholder1.jpg/
Pisze na tym jedynie BMW CARHOLDER E65 hmm - mam to w schowku, na taki rzep przyczepione hmm
może to jest antena gps zewnetrzna do telefonu, tylko po co bo chyba navi jest w aucie :)
CARHOLDER - Uchwyt samochodowy.
W mercedesie na czymś takim podobnym był telefon
Pozdr.
To chyba jakis uniwersalny uchwyt pod roznego todzaje telefony GSm
http://www.pdaplus.nl/catalog/smart-...er-p-3244.html
Do tego chyba dopasowujesz gore pod konkretny typ telefonu.
Odnowie tamat - ciągle nie wiem co to jest :D
ja tez sie podlacze do tematu co to od czego ten pilocik
???
Załącznik 8662
Linki z początku postu nie działają.
Pilot od webasto
ale ja nie mam webasto , tylko to przewiatrzanie kabiny ustawiane na konkretona godzine w idrivie, wymieniłem baterie w pilocie dioda mruga ale w aucie zadnej reakcji ????
ale ja nie mam webasto , tylko to przewiatrzanie kabiny ustawiane na konkretona godzine w idrivie, wymieniłem baterie w pilocie dioda mruga ale w aucie zadnej reakcji ????
Od webasto w e65 inaczej wygląda, jest taki większy i prostokątny, przynajmniej u mnie.
Ale żeście wykopalisko znaleźli haha
To jest PILOT WEBASTO T95 :):):)
no taki dostałem Niemczech do samochodu z kompletem kluczy , czyli w e65 do niczego to nei sluzy ???
do webasto. A co ...nie posiadasz? Z VINu wynika ze jest czy ze nie ma ?
z vinu to nie wiem ktora opcja ale pod maska powinna chyba byc naklejka od webasto ja jej nei widze . mam w opcjach klimy ze ustawia sie na godzine i leci lekko chlodnawe powietrze a co do grzania to chyba sie teraz nie wlaczy bo temp na dworze musi byc ponizej ilus tam stopni zeby to ruszylo z tego co mi sie kojarzy. pozatym jak naciskam na pilocie przycisk "ON" brak zadnej reakcji samochodu nic sie nie dzieje moze trzeba go sparowac po wymianie bateri (ponad rok lezał z rozladowanymi bateriami)
Standard Equipment
261 Side Airbag For Rear Passengers Seitenairbag Fuer Fondpassagiere 470 Child Seat Isofix Attachment Kindersitzbefestigung Isofix 521 Rain Sensor Regensensor 548 Speedometer With Kilometer Reading Kilometertacho 851 Language Version German Sprachversion Deutsch
Options
2C1 L-all. W. Star Spoke 175 Lm R. Sternspeiche 175 2VA Adaptive Drive Adaptive Drive 235 Trailer-hitch With Removable Head Anhaengerkupplung,kopf Abnehmbar 255 Sports Leather Steering Wheel Sport-lederlenkrad 320 Model Designation, Deletion Modellschriftzug Entfall 415 Sunblind For Rear Window Sonnenschutzrollo Fuer Heckscheibe 416 Sunblinds Sonnenschutzrollos 423 Floor Mats, Velour Fussmatten In Velours 428 Warning Triangle Warndreieck 430 Int/ext Rr Vw Mirror W Aut Anti-dazzle Innen-/aussenspiegel Aut.abblendend 431 Interior Rr Vw Mirror W Aut Anti-d Innenspiegel,automatisch Abblendend 438 Wood Trim Edelholzausfuehrung 442 Cupholder Getraenkehalter 455 Active Seat F Driver And Front Passenger Aktivsitz Fuer Fahrer/beifahrer 456 Comfort Seats, Electric. Adjustable Komfortsitze Elektrisch Verstellbar 488 Lumbar Support Driver/front Passenger Lordosenstuetze Fahrer/beifahrer 494 Seat Heating F Driver/front Passenger Sitzheizung Fuer Fahrer/beifahrer 508 Park Distance Control (pdc) Park Distance Control (pdc) 524 Adaptive Headlights Adaptives Kurvenlicht 534 Automatic Air Conditioning Klimaautomatik 6AA Bmw Teleservices Bmw Teleservices 609 Navigation System Professional Navigationssystem Professional 612 Bmw Assist Bmw Assist 616 Bmw Online Bmw Online 620 Voice Input System Spracheingabesystem 633 Prep.mob. Ph. Business Bluet.interf. Handy Vorb. Business/bluetooth-sch. 672 Cd Changer Bmw For 6 Cds Cd Wechsler 6-fach 677 Hifi System Professional Hifi System Professional 698 Area-code 2 Area-code 2 760 Individual High-gloss Satin Chrome Individual Hochglanz Shadow Line 761 Individual Sun Protection Glazing Individual Sonnenschutzverglasung 8SA Country Spec. Release Of Navigation Laenderspez. Navi.-freischaltung 8SP Cop Control Cop Steuerung 801 Germany Version Deutschland-ausfuehrung 863 Europe/dealer Directory Service Kontakt-flyer Europa 879 German / On-board Documentation Deutsch / Bordliteratur 978 Innovation Package Innovationspackage
Raczej nie potrzebujesz tego pilota.
Na alegro są w cenie :)
chyba dali mi jako niepotrzebny gratis od innego samochodu , no nic wystawie moze ktos kupi