Ot... ciekawostka :] http://www.wymianaonline.pl/advert/i...9rok-zamienie/
Wersja do druku
Ot... ciekawostka :] http://www.wymianaonline.pl/advert/i...9rok-zamienie/
No Bentley jak jasny ch**. Najlepszy jest wydech Rebusa z kolankiem od wody :shock: Nie no nie mogę. Dopiero co wstał człowiek z wyra, a tu na dzień dobry taka porcja debilizmu
Koło mnie krąży często Mercedes W202 z przodem od 203. No ale na wielickich numerach, więc to wiele wyjaśnia. Wtajemniczeni będą wiedzieli o co chodzi :D
o ja pier... :x
To ściema a nie ogłoszenie. Zdjęcia środka krąży w internecie- nawet na naszym forum już było. Ktoś sobie jaja robi ;)
Ale fakt- przód ma ładny :D
Już kiedyś widziałem taki sposób na przekładke.. Ale przód to chyba robił lekko "zawiany" praktykujący blacharz bo chyba każdy inny spasował by to lepiej :D
Z rozmachem ...
Tragedia :x
Na allegro co chwila pokazuje się jakiś 124 z przodem od okulara, lifting :roll:Cytat:
Zamieszczone przez Jey
Tragedia płakać sie chce . :606: :606: :606: :606: :606: :606: :606:
Intactus
Za takie coś powinni karać ......
Różne rzeczy w życiu widziałem, ale ten koleś spowodował, że nie usnę dzisiaj
http://fishki.net/comment.php?id=63672
Chata jak po wojnie w Czeczenii, ale Rolls musi być :D
Hahaha ale w tym chłopak sie bardziej postarał :D Z daleka jak oryginał :)
Nie wiem jak innym ale mi się podoba ten Rolls :DCytat:
Zamieszczone przez Jey
A dlaczego Jey uważasz, że chata jak po wojnie w Czeczenii? U nas w kraju jest całe mnóstwo takich domów- wystarczy zapuścić się trochę dalej na wschód ;)
Nie powiem, jest to chyba najciekawszy pomysł na W124 jaki miałem okazję widzieć do tej pory i powiem szczerze, że facet ma fantazje- 6/10 jak dla mnie w kategorii "zrób to sam".
Uważam podobnie jak Szwedu. Jedynie co mi tam nie pasuję to tylne koła- jakos takie nieproporcjonalne są .....może ten tył jest zbyt masywny i zbyt wysunięty do tyłu. Ale ogólnie na tle innych "przeróbek" aut , to naprawdę jest znośne. Jestem tez ciekaw czy np tylne lampy to oryginały. :roll:
Panowie, nigdzie nie napisałem, że mi się nie podoba.
Ale to miało taki wydźwięk jakbyś był negatywnie zszokowany ;)Cytat:
Zamieszczone przez Jey
1 link niezły kawał sobie ktoś zrobił. :shock:
2 Brawo dla kolesia za pomysł i nawet staranne wykonanie. Ale i tak się ubawiłem :hah:
To mnie koledzy źle zrozumieli. Trzeba mieć mimo wszystko jaja (i trochę nierówno pod deklem- w pozytywnym sensie) żeby się porwać na takie coś. Ze zdjęć wygląda zacnie. Ciekaw jestem jak na żywo- zwłaszcza jakoś wykonania/spasowania. Aczkolwiek niedościgniony w takich konstrukcjach jest chyba Rober Furtak i jego SLR :D
Był koleś w TV i nie mów bo na prawdę zrobił konkretną replikę :) i powiem Ci, że ja bym się nie wstydził tym jeździć ;)Cytat:
Zamieszczone przez Jey
No toteż mówię, że jak na hand made gdzieś na zakaukaziu w tym zapyziałem garażu, to chłop odwalił kawał porządnej roboty
Dawaj solidną kasę za to ale twierdził, że nie na sprzedaż :)
Zostały mi jeszcze jakieś drobne po sprzedaży 750... A za młodu bawiłem się trochę gliną i takimi tam... Może też sobie coś zbuduję :D
Jak dla mnie najlepsza modyfikacja poczciwego w124 jaką widziałem , oczywiście trzeba by to na żywo zobaczyć .....
to jakies żarty :) zdjęcie wnętrza jest z Jeepa Cherokee.Cytat:
Zamieszczone przez amato
a mesiek na pozostałych 2 fotach - strasznie okaleczony.
Ulep sobie F01 ze ściery :DCytat:
Zamieszczone przez Jey
Ściere sprzedałem :) Ale myslę nad F02 w wersji L7 :D
Biały daje radę - nie kapnąłbym się z daleka że to W124 :D Pierwszy tego rodzaju tuning bez agro.