http://moto.allegro.pl/item889166086...po_lifcie.html
Ocencie ten pojazd :)
Wersja do druku
http://moto.allegro.pl/item889166086...po_lifcie.html
Ocencie ten pojazd :)
Makabra ze zwiędniętą poduchą w kierownicy :x
Heh :D Ktoś kupi i będzie cieszył się "alpiną" hehe
Nie przesadzajmy. Może nie taka makabra. Wkońcu cena to 17.500tys a nie 40tys. Rzeczywiście poducha straszna w kierownicy. Bardzo sie w oczy rzuca, ale reszta nawet nawet w stosunku do ceny
Śmiesznie zrobione autko i tyle ...
Ja bym go nawet nie zaczepiał ...
po lifcie :D tylko ze ten lift wyglada na dolozona brewke pod lampe przedliftowa - do tego zle spasowana z kierunkiem :D licznik wyskaliowany do 300 w blekicie z M'ka mnie dobil :) 730 nawet 240 nie zrobi z fabryki :) a nie sadze ze ten pojazd ma cos wiecej wspolnego z alpina niz napis na tylnej klapie :hah:
Nie tylko Ty tak myślisz ;DCytat:
Zamieszczone przez happy129
przecież ona nawet koło alpiny nie stała ...
a tacho wiejskie, ale ciekawe z przewagą na wiejskie :]
:faint: Takiego liftu to jeszcze nie widziałem :P Te lampy z przodu na moje oko są przedliftowe, ze szkiełkami (a właściwie plastikami) zmienionymi na poliftowe, stąd taki efekt i wrażenie ogólnego niedopasowania.
Ale kolor auta ciekawy i nie wiem jak Wam, ale mi się podoba ;)
We wnętrzu tylko fotele na plus, bo w ciekawej, dwukolorowej opcji, reszta (zwłaszcza nakładki na pedały rodem z dresowozów albo srebrne listwy) zdecydowanie przekombinowana..
Są gorsze wiadomo, ale ta poducha kierowcy chyba każdemu rzuciła się w oczy :) Ja bym się nią nie interesował. Ciekawe jak teraz wygląda bo zdjęcia troche nie aktualne.
Ten link wkleiłes dla smiechu - prawda???
Bo nie sądzę, że chcesz to kupić :faint:
Zaglądnąłem no i się niestrawności nabawiłem na noc. Teraz mnie będą koszmary męczyły... Różne mody E38 widziałem, ale to jest przegięcie pały. Ja bym za to do więzienia wsadzał :] Nawet mi się nie chce minusów tego auta wypisywać, bo ono jest jednym wielkim nieporozumieniem.
Ciekawostką jest miś i pseudo tribal na trójkącie ... opcja :]
zdjęcie z przed roku też dają do myślenia :/
turbobatman tylko mógł to wymyślić
Miało być w dziale humor/off topic ale wlazło tutaj :)Cytat:
Zamieszczone przez sylwek7
Jak można było zrobić to e38 ;/ pomijając liczniki, brewki itp napisać że to po liftowa no i Alpina...:/ Ogólnie kolorek fajny.Cena niewysoka a te wszystkie mody można b. szybko usunąć i będzie ok :) do tragedii troszkę brakuje.
Jak możecie pisać,że cena nie wysoka ;) w Niemczech takie coś może kosztować ze 2 do 3 tyś euro i pewnie tyle dał za to.
Uważam że kilka zabiegów i to auto mogłoby naprawde ciekawie wyglądać. Pewnie że kogoś poniosła fantazja ale nie popadajmy w skrajności. Porównajcie do innych 7er w tym przedziale. Ktoś dolożył głupie i niepotrzebne dodatki, ale jak zostały dodane to można je zdjąć. Napewno na wielki plud kolor i fotels
Hahahahahhahahahha....... ale lipa!!
Dobrze,ze te prawdziwe Alpiny nie przypominają niczym tej ;)
Może tak jak piszesz 2-3 tys ojro ale to auto już jest zarejestrowane.A jak wiesz teraz nie starczy 1500 zł jak kiedys na pierwszą rejestrację. masz podatek 25 % co powoduje że koszt wzrasta do koło 3-4 tys zł..
Cóż auto jak auto niczemu nie winne , tylko ten baran zasługuje na takie samo potraktowanie np. u lekarza .
Zamiast dentysty w potrzebie, ginekolog obsługuje , i co by wyszło d...a z gęby . To prawie taki sam tuning jak z tą ALPINĄ ;D
I weź tu sprzedaj auto za 40k zł. jak ci gość powie że na alledrogo widział taką samą nawet z lepszym kolorem i ładniejszymi fikołkami za 17... Szkoda gadać.
P.S. "Panie i tamten ma licznik do 300" buahahahah
No ale koła ma fajne no i te listwy ciekawe czy to ori ....
Na pewno będzie ciężko ... za dużo argumentów :]Cytat:
Zamieszczone przez Kronos
Każdy kto twierdzi że to auto nie wyciągnie 300km/h niech to jeszcze raz przemyśli: naklejka ALPINE +100 do mocy, 4 rury +50 do lansu, karbonowe zegary z 'M" +200 do odwagi, zwisający z lusterka "misio-prosiak " + 100 do prędkości max, :]
"Misio-prosiak" nie ma chyba wpływu na prędkość maksymalną. On zastępuje poduchę, której już nie ma w kierownicy ;DCytat:
Zamieszczone przez Przemik