witam wszystkich jestem tu po raz 1 chciałbym się do was wprosić jestem użytkownikiem e38 3.0l od maja 2009 i po prostu spełniłem jedno ze swoich marzeń pozdrawiam wszystkich 7-kowiczy :D
Wersja do druku
witam wszystkich jestem tu po raz 1 chciałbym się do was wprosić jestem użytkownikiem e38 3.0l od maja 2009 i po prostu spełniłem jedno ze swoich marzeń pozdrawiam wszystkich 7-kowiczy :D
Cześć;) zapodaj foty ;p
Witam :)
Aby wszystko było na tip top pokaż zdjęcia autka :>
Oczywiście ze środka także i opisz co w swoim marzeniu masz zamiar jeszcze zrobić :)
witam
Użytkuj z głową :]
pozdrawiam
Hi
Cześć :) tak na przyszłość, żeby się z Ciebie nie śmiali użytkownik pisze się przez "ż" ;D
Witam.
witam i o zdjęcia pytam ;)
Witam kolejnego warszawiaka ;)
witamy serdecznie i czekamy na fotki....
Cytat:
Zamieszczone przez Cychol
dziękuję za poprawę,
czasem każdemu z nas przytrafiają się tzw literówki,
hmmm powiedzmy że to z szczęścia że was odnalazłem hihihi ;) ;)
Cytat:
Zamieszczone przez neon
jasne ze dodam jak tylko je zrobie :)
Cytat:
Zamieszczone przez Damias
hej a może wiesz czy w naszej szanownej Warszawie planuje się jakiś zlocik właścicieli BMW serii 7, bo wiem ze co 2 tyg są pod wola parkiem jakieś spotkania ogólnie BMW, a chciałbym tak bardziej tematycznie heheheheh
Wszystkim bardzo dziękuję za miłe przyjęcie ;)
Pozdrawiam
Śledź dział "Planowane spotkania..." a na pewno się dowiesz jak coś bedzie organizowane ;)Cytat:
Zamieszczone przez tonio911
Najbliższe to pewnie będzie "kalendarzowe" :)Cytat:
Zamieszczone przez Damias
Taka uwaga - stosuj polską pisownię i edytuj posty a będzie dobrze ..... ;)
Witam
a cosik więcej, bo dopiero co staram się odnaleść na tym forum, i nie jestem w stanie wszystko przeczytać a co do kalendarza to tam są fotki aut użytkowników forum?Cytat:
Zamieszczone przez WojtekD
Witam serdecznie. I dawaj foty.
witam:) czekamy na foty pozdrawiam
Witam.
Cytat:
Zamieszczone przez przemo9999
chciałem dodać fotki ale coś nie współpracuje mac, zmniejszam zdjęcie i nic wywala mnie, jutro coś postaram sie wykombinować
ps. strasznie się tu czepiają:P, nie można dodawać wpisów do wątków starszych, a to chyba moja sprawa na jaki temat chce sie wypowiedzieć bo poto są fora, może i stary post ale mnie interesuje i moze ktoś doda po mnie nowy wpis.
A co do błędów i słowotoków, to nie zawsze trzeba się o bzdury czepiać, mam nadzieje że to początkowe problemy
pozdrawiam i dzięki za wszstkie powitanka :)
Też mam taką nadzieję :)Cytat:
mam nadzieje że to początkowe problemy
Staramy się tu pisać po polsku. Z użyciem dużych liter, polskich znaków, przecinków, kropek i takich tam pierdół języka polskiego. Jeśli jest to dla Ciebie zbyt trudne to szkoda (przeczytaj raz jeszcze Regulamin).
Witamy serdecznie :)
Cytat:
dobra ok hahahahahahhahah, troche :evil: ale, rozumiem made in POLAND
Witam ;)
Siemanko :) Prosimy o fotki autka :)
Dzis postaram się wrzucić coś,na yub-ka, bo tu nie mogę, pracuję na mac-u i niemam takiego programu,aby tak zmiejszyć foto
cześć :)
zapraszam do obejżenia foto :] http://www.youtube.com/watch?v=GJnzUMoYnEk
To Ty i Twoje ideały, Twoja bunia i Twoje marzenia ??
Cytat:
a co?? bo nie kumam co??
Prezentacja całkiem całkiem.... zastanawiam się tylko, co ma oznaczać fota na tle swastyki :/ ?
Czego tu można nie kumać w tym prostym pytaniu ??Cytat:
Super! :D
Podpowiem, że chodzi o tą nazistowską flagę... Jest kilka osób, które straciły część rodziny w wyniku działań niejakiego Adolfa H. i myślę, że mogą czuć się dziwnie :/ Ja na przykład do nich należę i tak właśnie się czuję.Cytat:
Są też osoby, których rodzice/dziadkowie poświęcili młodość i zdrowie w walce z faszystowskim okupantem. Myślę, że oni też mogli się poczuć dziwnie...
Mówiąc prościej - dziwne jest dla mnie to, że będąc Polakiem i wiedząc ile nasz naród doświadczył złego od faszystów robisz sobie zdjęcie na tle ich flagi. Jeśli to miał być żart, to jest wyjątkowo nietrafiony, a wręcz niesmaczny... 8/
O widze oburzenie, i słusznie wcześniej pod tym zdjęciem był podpis "zniszcz faszyzm by żyć", niezauważyłem miało być zdjęcie z tym podpisem
a co do zdjęcia i tej flagi to była ona zaraz na samym wejściu do muzeum Wojska Polskiego - to jest dopiero niesmaczne i nietrafione.
Nikogo nie chciałem urazić, zmienie to foto tak żeby był podpis ten co na początku.
Ufff.....