Serdecznie witam pasjonatów BMW 7, bardzo mi miło znaleźć się w tak doborowym gronie. (P.S.- W najbliższym czasie postaram się wrzucić zdjęcia lepszej jakości.)
Wersja do druku
Serdecznie witam pasjonatów BMW 7, bardzo mi miło znaleźć się w tak doborowym gronie. (P.S.- W najbliższym czasie postaram się wrzucić zdjęcia lepszej jakości.)
Witam! Fajna dokladka pod zderzak, dokupiles ja osobno, czy razem z autem? Czy ona jest produkcji AC Schnitzera?
Witam serdecznie.
witam i ja...
zdje mi sie ze to dokladka schnizera
JA TOŻE WITAM
tak to dokładka Schnitzera, była już założona jak kupowałem auto razem z końcówkami na wydechach.
ale ten napis 750 trzeba podmienić bo w opisie masz 740
Daj więcej fotek.
tak napis 750 jest do wymiany, ale to też pozostałość po poprzednim właścicielu.
Witam i pozdrawiam :)
Witam :D
Hejka :)
Dorzucam jeszcze jedną fotkę, a kolejne wkrótce. POZDRO dla wszystkich.
Witam w Klubie !
Na pierwszym zdjeciu zauwazylem - ze spryskiwacze reflektorow na zderzaku masz odwrotnie pozakladane. Musisz zamienic prawy z lewym - siedza u ciebie pod zlym katem.
Dzieki Sebek. Wcześniej jeździłem trójką e36, a 7 mam niecał pół roku i dopiero się jej uczę.
Witam rowniez ladniutkie autko , ahh zazdroszcze dokladki :D
witam
Witam!
Dodawaj zdjęcia do pierwszego postu -tak bedzie łatwiej-> klikasz na edytuj i wklejasz
witam
mam do marcina jedno pytanie. gdzie kupywales ta 7-ke? nie brales jej przypadkiem z komisu ogloszenie bylo na allegro.
odp. dla hrabia81. Tak kupowałem ją przez komis w Częstochowie. A powinienem coś o niej wiedzieć???
nie nic takiego. chcialem ja kupic dwonie a tu mi mowia ze sprzedana. teraz wiem kto byl odemnie szybszy ;) . odrazu ja poznalem. niech ci sluzy jak najdluzej. :)
Witam zrob fotki wnetza
witka i pozdro!!!wlasnie pokaz wnetrze!